Nem tagadja a munkahelyi szexet!

Jáksó: Extrém sport, ha képernyőssel dugok az utcán

Butaságnak tartja a sztereotípiát Jáksó Laci, miszerint házi nyúlra nem lövünk - Ő a munkahelyi szexet kifejezetten izgalmasnak találja, és nem titkolja: extrém helyeken is szeretkezett már.

Az étel nem, a hangulat jó volt Jáksónál! képgaléria

2009.07.09 09:03ma.hu

Mindenki járjon bátran mindenkivel - véli Jáksó László, akinek a munkahelyi és szakmabeli szerelem nincs ellenére. Vele is előfordult, hogy munkatársával jött össze, árulta el, hozzátéve: liftben gyakran szexelt már, munkaidő alatt is gyakorolta ezt a "sportot".

Az sem zavarja, ha esetleg meglátják: ilyenkor gyorsan szétugranak partnerével, és ő zavartan nevetgél. Az igazi extrém sport azonban, ha "képernyőssel dug a nyílt utcán". Ezt is kipróbálta már: este tízkor, a budapesti Váci úton, egy autó tetején - árulta el a Star magazinban a műsorvezető.

Bár Jáksó Laci nem rejti véka alá magánéletének történéseit, nemrég meglepő hír röppent fel róla. Több fórumon is elterjedt, hogy köztudottan biszex.

A műsorvezető csak mosolygott azon, hogy mindenki tudja, ő biszex, kivéve saját magát.

Korábban előfordult, hogy azzal vádolták meg, meleg, sőt, összefüggésbe hozták egy magyar férfi sztárral. Sokszor azonban maga Jáksó Laci tesz meghökkentő kijelentéseket.

Az nem újdonság, hogy szíve szerint kiköltözne Vietnámba, ugyanis teljesen odavan a helyi hölgyekért.

Nagyobb meglepetést okozott a kijelentése, hogy akár férfiprostituáltnak is elmenne az országban.

Jáksó szerint Vietnámban aligha van olyan nő, akivel ne feküdne le, ott még a nyolcvanéves hölgyek is negyvennek tűnnek.

A műsorvezető egyébként nem turistaként, hanem ázsiai ismerősei segítségével fedezné fel a Távol-Keletet.

Nemcsak a kultúra és a szép nők, a keleti konyha is megmozgatja a fantáziáját.

Mit tett Jáksó Laci szerelmi bánatában? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.