"Azt sem tudják a kamaszok, mi az, hogy sztár!"

Jáksó: A fiam épeszű, tehát nem lesz tévés

A tévés-rádiós csajozó mogul azt üzeni mindenkinek, aki sztár akar lenni, hogy ne legyen - Jáksó szerint a fia normális, épeszű fiú, tehát következésképpen nem szeretne tévés lenni.

2009.12.17 18:30Tabu tv

Jáksó Laci fia 15 éves. Az ilyen gyerekekből bármit kiszedni nagyon nehéz, hiszen a kamaszok nem mondanak el dolgokat.

"Egyszer-kétszer megkérdeztem, hogy mennyire van tudatában annak, hogy én mit művelek. Mondta, hogy igen, és hogy nem zavarja. Ennyit mondott" - meséli a tabutv.hu riporterének a nemrég új rádióhoz átigazolt műsorvezető, aki nem lelkesedne azért, hogy a fiából híresség legyen.

"Bence normális. Okos, épeszű fiú, következésképpen nem szeretne tévés lenni. Egyébként manapság nem is tévés akar lenni senki, és nem is médiában akar dolgozni, mert az túl sok mindent jelent" - fogalmazott Jáksó.

"Nem kérem: sztárok akarnak lenni a kamaszok! Azt sem tudják, hogy az micsoda, azt sem tudják, hogy pontosan hová kell ehhez beépülni, és azt sem tudják, hogy az arra jelentkezők és az arra aspirálók nagy részét simán átverik és kidobják" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a rádiós gondolatait.

Jáksó László reggelig kanasztázna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.