Eszement kérdésre hasonló a válasz

Jáksó: Még jó, hogy van csajom!

Olykor egészen vad dolgokat állít magáról, de elmondása szerint ez csak hülyékedés. Jáksó László ezzel védi a magánéletét.

2009.12.03 12:30ma.hu

Jáksó László senkinek sem hazudik, de hülyéskedni szokott - ez gyerekkora óta az egyénisége része - vallja be. A rádiós úgy véli, sem erős, sem jóképű nem volt fiatalon, ezért más módon kellett érdekessé tennie magát. Egyébként pedig dumával sok támadás elől el lehet lépni - mesélte a Terefere magazinnak.

A rádiós elárulta, úgy védi magánéletét, hogy mindenfélét nyilatkozik össze-vissza. Ha igaz szerelemről vagy a gyerekéről kérdezik, akkor elvicceli a választ. Számára olyan érzés, ha a szeretteit újságban látja viszont, mintha elvennének tőle valamit. A "hátországot", amire szüksége van - vallotta be a Tereferében.

Jáksó Laci szerint ha komoly a kérdés, komoly a felelet is, mindenkinek a saját szintjén válaszol. Ha valaki eszement dologgal jön, azt kapja vissza. Az, hogy megőrül a japán nőkért, és hogy nem akar vele senki lefeküdni, az legenda, ami hasonló módon született - árulta el a sztár a Terefere magazinban.

A rádiós úgy véli: ha valaki elhiszi, hogy neki 41 évesen, egy 15 éves gyermek apjaként hirdetést kell feladnia, hogy legyen intim kapcsolata egy nővel, akkor annak csak gratulálni tud. Az, hogy hipochonder és nem tudja a pénzét beosztani, csak félig igaz - mondta a lapban Jáksó Laci.

Negyvenéves koráig azt hitte, nem lehet beteg, és aztán elkezdődtek a problémák. Azóta figyeli magát. Gondja volt a májával és a vesekövével is. Két téves információból lett összegyúrva az is, hogy sokat keres, mégis nyomorog - mesélte a Tereferében Jáksó László.

Abból, hogy egy lap megsaccolta a fizetését - de nem találta el -, egy másik pedig arról írt, hogy ő rendszertelen, és takarékoskodni sem tud. A rádiós szerint ő annyiból él, amennyi van, a pénz arra való, hogy költsük. Ha kevesebb lenne, abból is kijönne.

Jáksó László számítógépes programozóként is dolgozik, de elmondása szerint nem anyagi okokból. Rosszul érezné magát, ha csak annyit kellene csinálnia, amennyit feltételeznek róla. Sokan meg is lepődnek, ha nagy projektekben látják a nevét.

A programozás neki kikapcsolódás. Félig-meddig hobbi, de ha megír egy programot és azt használják, szükség van rá, ez jót tesz az önbizalmának - mondta el a Tereferének Jáksó László.

Jáksó László útálja az ünnepeket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.