A színésznő szerenádra vágyik Bonotól

Videóval: Szorcsik Viki meztelen testet mutatna a U2 sztárjának!

Szorcsik Viki elárulta, hogy már időtlen idők óta vágyik egy szerenádra Bono-tól. Imádata tárgya egyébként már majdnem közelebbi kapcsolatba is került a színésznővel, amikor Viki egy óriási meztelen posztert akart neki megmutatni az egyik koncertjén.

2010.03.20 10:49tabu.tv

Mit szólna, ha Szorcsik Viki megmutatná Önnek a meztelen testét egy poszteren?

Furcsa dolog sült ki abból, amikor Szorcsik Viki mindenképp fel akarta hívni magára a figyelmet kedvence, Bono koncertjén. "Egyetlen egy embertől biztosan szívesen fogadnék egy szerenádot, Ő pedig nem más, mint Bono. Szerintem ez egy nagyon jó dolog lehet, és tényleg szíven üti az embert. Ilyenkor mindenki fontosnak érzi magát, de nálam még nem fordult elő!" - meséli a tabutv.hu riporterének Szorcsik Viktória, akivel a Jam Pub nőnapi buliján beszélgettünk.

"Mindenki azt gondol amit akar, de én mindig őszinte vagyok! Tavaly kimentem egy U2 koncertre, és sikerült beállnom az első sorba. Úgy gondoltam, hogy muszáj valamivel felhívni magamra a figyelmet, ha már a puszta lényemmel nem sikerült. Én kivittem a Playboy-ban megjelent egyik fotómat, ami meg van óriásplakátban. Ez az egyik kedvenc képem, és arra gondoltam, hogy majd egy adott pillanatban ki fogom nyitni, és sikerül felhívni magamra a figyelmet, de végül csak a kezemben szorongattam!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szorcsik Viki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.