A nagyinál neveledett a rádiós gyermeke

Jáksó fájdalma - "Nem igazán ismerem a fiamat"

Ritkán említette családi életét a rádiós - Jáksó László fia most visszaköltözik Szegedről a fővárosba, akit a válás után a nagymamánál helyeztek el. A sztár bűntudatot érez, hogy saját magán keresztül ismerte meg gyermekét.

2010.03.16 09:30ma.hu

Jáksó László Szegeden élő fia gimnazista lesz és Budapestre költözik - A rádiós házassága 13 éve ért véget, ekkor Dagobertet a nagymamánál helyezték el. Jáksó a családi történet mesélése közben Szily Nóra műsorában bevallotta, hogy nem igazán ismeri a fiát. Nagyon ritkán beszélnek.

A válás idején még úgy volt, hogy fél évre megy Szegedre a gyermek, míg a szülők rendbeteszik a dolgokat. De belesodródtak ebbe a helyzetbe - fogalmazott Jáksó, aki bűntudatot érez, nemcsak amiért magán keresztül ismerte meg a fiát, hanem az egész helyzet miatt. László azt is bevallotta Szily Nórának - akivel beszélgetése holnap a Reflektor tv-n kerül adásba -, hogy szíven ütötte karrierje kezdetén a külsején való élcelődés - adta hírül a Napi Ász.

Jáksó László fia most tizenöt éves, nemrég a Heti Hetes műsorvezetőjét arról kérdezték, vajon a gyermeke követi-e majd őt a televíziós-rádiós pályán.

Laci elmondta, hogy egy kamasz gyermekből ilyesmit kiszedni igen nehéz, nem nagyon mondanak el dolgokat, de ő már érdeklődött a fiánál, mennyire van tudatában annak, amit az apja művel. Azt mondta, tudatában van, és nem zavarja - fogalmazott Jáksó.

László egyébként nem örülne annak, ha a fiából is híresség válna. Úgy vélte, Bence normális, okos, épeszű, tehát nem szeretne tévés lenni.

Jáksó szerint manapság nem is tévés akar lenni senki, és nem is médiában akar dolgozni, mert az túl sok mindent jelent.

Hanem minden kamasz sztár szeretne lenni - pedig a rádiós véleménye szerint nem is tudják, mi az, hová is kellene ahhoz beépülni, hogy ide eljussanak.

Az erre számítók nagy részét pedig sajnos könnye átejtik és kidobják - fogalmazott Jáksó László.

Jáksó elismerte: már öreg a guminőhöz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.