Volt kitől tanulnia Rumernek a rúdon pörgést

Izgató fotók - Demi Moore sztriptízórát adott lányának mások előtt!

Nagy gyakorlata van az erotikus tánc terén a ma is csinos és fiatalos színésznőnek - Demi Moore meglepő dologra ragadtatta magát minap egy hotelben: rúdtáncórát adott lányának a közönség előtt!

Izgató képek: Demi Moore félmeztelenül a Sztriptíz-ben képgaléria

2010.03.11 15:30ma.hu

Egy partin vett részt együtt a Sztriptíz című film egykori sztárja és lánya, a szintén színésznőként szárnyakat bontogató Rumer Willis a Chateau de Marmont hotelben.

Demi és lánya, Rumer

A Page Six internetes oldal szerint Demi Moore a rendezvény kellős közepén fogta magát, és rúdtáncórát adott a jelenlevők előtt a lányának.

Majd az ezen felbuzdult Rumer is pörgött a rúd körül, akit a jelenlevő Ashton Kutcher, Jennifer Aniston és Leonardo DiCaprio biztatott emelkedett hangulatban.

Lehetséges, hogy Bruce Willis és Demi legidősebb lánya hasonló szerepre készül, mint híres édesanyja az emlékezetes filmben egykor?

Rumer egyébként újabban a Beverly Hills 90210 című sorozatban játszik, egy Gia nevű újságírónőt alakít.

Nemrég leszbikus jelenetet is produkálnia kellett kolléganőjével, Jessica Lowndes-szel. A 21 éves színésznő a jelek szerint élvezi a színészkedést, és jó eséllyel léphet neves szülei nyomdokaiba.

Demi és Ashton virágokat küldenek rászoruló nőknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.