Rumer-nek tetszett, hogy az ölébe ültek...

Pikáns képek: Demi Moore lánya élvezte a leszbi csókját!

A népszerű egykori színész pár legidősebb lánya is szüleihez hasonló babérokra pályázik - Rumer Willis csak 21 éves, de semmitől sem riad vissza a filmvásznon.

Rumer Willis és Jessica Lowndes a forgatáson! képgaléria

2010.03.10 10:20ma.hu - Fotó: popcrunch

Korábban már hallhattunk róla, hogy Demi Moore és Bruce Willis gyermeke szerepet kapott a Beverly Hills 90210 című hollywood-i sorozatban, amely tinédzserek mindennapjairól szól.

Jessica és Rumer a filmjelenetben

Rumer Willis Gia megformálója lett, aki a hölgyeket kedveli és újságíró.

A fiatal színésznő mindjárt az elején bevállalós feladatot kapott: leszbikus jelenetet kellett produkálnia kolléganőjével.

Adrianna szerepében Jessica Lowndes látható, akit Rumer az ölébe kap, és csókot váltanak a kamerák előtt. A Willis-lány csókjelenete nem túlságosan vad, de annál erotikusabb.

Sőt, a színésznő még élvezte is a dolgot. Rumer elárulta, tetszett neki a jelenet, amelyben Jessica lesmárolja...

Az egykori színészpár gyermeke egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen kipróbálná magát valamilyen durvább szerepben, például gyilkost vagy őrültet alakítana...

Első igazi filmszerepét egyébként a From Within című horrorban játszotta el.

Demi Moore bugyiban az egyik legjobb "sztártweet" volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.