Sajátos módszert vet be a fitneszlady

Rubint Réka elrettentette a kislányát!

Rubint Rékával a keddi Cool Live-ban beszélgetett Horváth Éva a korszerűtlen, olykor a kisgyermekek szervezetére káros óvodai és iskolai kosztról.

2010.02.12 14:30cool tv

A fitneszedző sajátos módszert vet be a cukortól való elrettentésben - Rubint Réka elárulta, napjainkban is számos olyan ételt adnak az óvodákban és iskolákban, melyek alig felelnek meg a korszerű táplálkozásnak és nem elégítik ki a fejlődő szervezet igényeit.

Réka szerint főként a vitaminoknak és minőségi táplálékoknak kéne dominálnia az étkeztetésben, a cukrot és a finomított liszteket pedig száműzni kéne az alapanyagok közül.

Éppen ezért egy pályázatot írt ki társaival, melyben a korszerű étkeztetésre jelentkezhetnek az iskolák. Emellett fontosnak tartja, hogy a szülőknek kell megértetniük a gyermekükkel, hogy a túlzott mértékben fogyasztott cukros édességek a későbbiekben számos egészségügyi probléma forrásai lehetnek.

Réka elárulta, hogy családjában is sikerült egyéni módszerével elmagyaráznia gyermekeinek, hogy miért kell kerülni a káros cukrokat.

- Elmondtam a kislányomnak, ha sok cukrot fogyaszt, beteg lesz, ha beteg lesz, kórházba kerül, ahol nem lesznek ott kedvenc játékai, barátai, sem én, sem a Norbi – mondta Rubint Réka a Cool Live-ban.

Rubint Réka: Megtettük a feljelentést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.