Házért, milliókért kuncsorognak a párnál

Éhhalállal zsarolják Korda Gyurit és Balázs Klárit!

Néha a világ összes pénze sem lenne elég a táncdalénekes-párosnak, hogy mindenkivel jót tegyen - Balázs Klári és Korda György rengeteg olyan rajongói leveleket kap, melyben házat és milliókat is kérnek tőlük.

2009.11.16 06:35

Időnként már-már zsarolva érzi magát a házaspár - Sokszor állnak döbbenten rajongói levelek előtt, melyekben a rajongók felettébb furcsa dolgokat kérnek. Volt, aki házat, hogy férjhez adja a lányát. Más azt írta: éhen halnak, ha nem kapnak ötmillió forintot - írja a Napi Ász.

Balázs Klári a lapnak elmondta, az emberek folyamatosan próbálkoznak, özönlenek hozzájuk az üzenetek, levelek, melyben pénzt kérnek tőlük.

Tisztában vannak azzal, nagy szegénység van az országban. Mégis, a világ összes pénze sem lenne elég ahhoz, hogy mindenkinek segítsenek - tette hozzá az énekesnő a Napi Ászban.

Közvetlen családjukban is van olyan, akin segíteni kell, Balázs Klári tapasztalata szerint azonban, akik igazán meg vannak szorulva, sosem kérnek. Van egyébként a pénzen kívül számos más segítség is, lehet az téli ruha vagy egy tál étel is - magyarázta a Napi Ásznak az énekesnő.

Balázs Klári elmondta: adnak egyszeri adományokat és rendszeresen támogatnak alapítványokat is. Szerencsére sok fellépésük van, és hetente háromszor pókerközvetítésre járnak.

Az énekesnő egyébként a Napi Ásznak elárulta, azért dolgozik, hogy ne legyen probléma az édesanyja gondozása sem.

Az anyagi jólét mellett a szeretet adása is nagyon fontos, és ő mostanában különösen igyekszik figyelni arra, hogy beossza az energiáját és pihenjen is.

Korda Gyuri nem tudja tartani a száját...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.