Idősebb korára is sikereket fog elérni...

Balázs Klári babusgatja férjét!

A jósnő szerint arcunkra van írva a jövőnk. Az Esti Hírlap ezúttal Korda György nejének portréját elemezte! Mit árulnak el Balázs Klári arcvonásai magánéletének, karrierjének és egészségének alakulásáról?

2009.09.17 19:30ma.hu

- „ Klárika maximálisan kitart férje mellett, pedig egymás feltétel nélküli elfogadása nem mindig könnyű egy hétköznapi feleség számára sem. Idősebb korára is szép sikereket fog elérni férjével együtt, és lesznek olyan felkérések, amik nagy változást hoznak majd a sztárpár életében.” - mondja a jövendőmondó, aki további szép és izgalmas utazásokat ígér a világjáró házaspár számára.

Sőt, szerinte hosszabb külföldi tartózkodás is valószínű két-három éven belül, és akár külhoni karrier is várható majd akkoriban. Bár az énekesnőnek nincs saját gyermeke, családjában van olyan kicsi, akivel „anyáskodik", és akit tud szeretgetni.

Sőt, mivel folyamatosan igénye van arra, hogy kimutassa szeretetét, férjére is úgy tekint, mint egy nagy gyerekre: őt is gyakran kényezteti, babusgatja!

A Celebműszakban állatkerti gondozónak állt híresség egészségét illetően az arcelemzés szerint az érzékeny emésztőrendszerre kell nagyobb figyelmet fordítani.

Köztudott, hogy Klárika szereti a halat, és ez jó hatással is van szervezetére. A curry fűszert azonban saját bevallása szerint nem kedveli, pedig ha rendszeresen fogyasztaná, akkor az segítően hatna - vélekedik Gazsi Gizella jósnő.

De vajon mi a véleménye minderről Balázs Klárinak?

- „ Meglepődtem, hogy az arcvonásaimat elemezve a jósnő mennyire belelát az életembe! Főleg, mert olyan dolgokat is elmondott rólam, amiről nem szoktam nyilvánosan beszélni. Az egészségemet érintő véleménye annyira találó, hogy éppen most is egy szigorú diétát kell tartanom a kicsi gyerekkorom óta meglévő, emésztőrendszeri problémám miatt.”

- „ Igyekszem egészségesen étkezni, például sok vizet iszom, ám a reggeli kávéról képtelen vagyok lemondani. Nehezemre esne, ha betartanám a jó tanácsot a curry fogyasztásáról, ugyanis nagyon nem szeretem ezt a fűszert! Az egészségem érdekében azonban még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy megpróbálom! Izgalmasan hangzik a jövendölés a külföldi lehetőségekről: állok elébe!” - mondta el véleményét az Esti Hírlapnak Balázs Klári.

Balázs Klári és férje titkairól itt többet olvashat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.