Korda neje ül Olivér helyén

Balázs Klári nem akarta kiütni Nacsát!

A minap kiderült: Nacsa Olivér nem jelentkezik többet a pókeres műsorban - Csak Korda György és Balázs Klári vezeti majd a Pokerstars-t.

2009.03.18 07:30ma.hu - Fotó: tv24.hu

Balázs Klárinak egyáltalán nem volt terve, hogy Nacsa Olivér helyére kerüljön a Pokerstarts.hu című kártyashow-ban. Remekül érzi magát férje, Korda György mellett a műsorban, mert ez az ő közege.

Ugyanakkor sajnálja, hogy Nacsa nem találta meg a helyét a produkcióban, szerinte nincs miért szégyenkeznie: értették és értékelték a humorát. Mikor a rendezők észlelték, hogy Olivérnek mégsem áll jól a pókerműsorban rá osztott szerep, felajánlották, játssza el a hozzá nem értőt. De Nacsa szerint ehhez is tisztában kell lennie azzal, mihez nem ért - adta hírül a Napi Ász.

Korda György és neje a magánéletben és a pókerben is összeszokott párosként ül a nemrég indult produkcióban, az ő kettősükhöz kellett csatlakoznia Nacsa Olivérnek.

A parodista azonban több kritikát is kapott az utóbbi időben a műsorban betöltött szerepe miatt. Sokan pontosan azt kifogásolták, hogy nem igazán találta meg a helyét a kártyashow-ban.

Olivér humorista partnere, Bagi Iván szerint úgy tűnt, a siker garantált, hiszen Nacsa legjobb alakítása Korda Gyuri volt.

Ám azzal ő is egyetértett, hogy szerencsésebb felállás lenne, ha mondjuk Olivér kérdezgetné a már kiesett játékosokat, és Balázs Klári ülne az ő helyén.

A parodista pár hete még úgy volt vele: nem foglalkozik a kritikákkal - tisztában volt azzal, hogy a műsor szakmai részébe nem szól bele.

Kordával nem kelhet versenyre, hiszen a táncdalénekes szenvedélyes és profi játékos. Nacsa Olivér úgy gondolta, ami pedig hiba, azon javítani kell.

A műsor résztvevője, Bódi Guszti korábban elmondta, szerinte Korda és Nacsa kiegészítik egymást, Olivér a poénokkal járul hozzá a jó hangulathoz. Úgy tűnik azonban, mégsem vált be a korábbi felállás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.