Hatalmas ágyon szexel a sztárpár!

Korda Gyuri mást evett, hogy fickósabb legyen az ágyban

Szenvedélyes szex harminc év után is létezik - állítja Korda György és kedvese, Balázs Klári. A népszerű sztárpár olyan szextitkokról is vallott, melyeket a Mr. és Mrs. show forgatásán nem árultak el.

2009.03.17 13:00ma.hu - Fotó: pokerstars.hu

Balázs Klári és Korda György szerint képmutatás, ha valaki nem mer őszintén beszélni a házaséletről. Ők ketten 29 éve alkotnak egy párt, voltak veszekedéseik is, de általában a viták után az ágyban kötöttek ki.

Kordáék szerint a szerelem magában kevés, kell a jó szex, és ebben szükséges a megújulás és a romantika. A sztárpárnak hatalmas franciaágya van. Balázs Klári elárulta: sosem jelenik meg párja előtt koszosan és ápolatlanul. Korda Gyuri pedig két évvel ezelőtt még az étrendjét is megváltoztatta azért, hogy fickósabb legyen az ágyban - tudta meg a Blikk.

Korda György és Balázs Klári tavaly döntött úgy, hogy világkörüli útjukat kamerák kísérjék végig - ennek során nemcsak különböző országokkal és kultúrákkal ismerkedhettek meg a nézők, hanem belepillanthattak a sztár házaspár magánéletébe is.

Természetesen intim pillanataikba nem avatták be a nézőket Kordáék, de azért sikerült elcsípni egy-egy jelenetet, amikor Korda Gyuri és Balázs Klári már olyan fáradt volt, hogy megfeledkeztek a kamerákról is.

Kisebb-nagyobb összezördüléseknek így szemtanúja lehetett a közönség, sőt, Korda a fenekét is megmutatta.

A páros később beszámolt arról, hogy egyikük sem emlékszik sem meztelen, sem fenékmutogatós jelenetekre.

Balázs Klári ugyanakkor a történtekkel kapcsolatban megjegyezte: nincs rossz feneke az ő Gyurijának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.