Az énekesnő tudta: Gyuri megbízható lesz!

Balázs Klári nem híve a kikacsintgatásnak!

Balázs Klári szerint egy házasságba nem fér bele a bizonyos harmadik - Ha előkerül, akkor az a kapcsolat mégsem volt olyan stabil...

2009.01.05 06:45Sztárportré

A Sztárportré vendégeként Balázs Klári a házasságról fejtette ki véleményét.

A ma is csinos, fitt énekesnő szerint ha egy kapcsolatban feltűnik egy harmadik személy, akkor valami már kezdetben sem volt jó.

„Szerintem egy szoros, jó házasságba a hűtlenség nem fér bele. Nincs rá szükség - vélekedett. - A kikacsingatások akkor vannak talán, amikor az egyik valamit még keres. Ami aztán vagy lesz, vagy nem, de közben tönkre megy az a kapcsolata, amiről úgy gondolta, hogy stabil. Ha egy harmadikra van szükség, akkor mégsem volt olyan stabil.

Ő a férjében, Korda Györgyben találta meg az igazit. "Egy határozott, karakán fickó. Gyuriban imádom, hogy egy nagyon egyenes, és korrekt ember. Ő minden téren nagyon megbízható, ezért is gondoltam, hogy a házasságunkban is ilyen lesz.” - mondta el a Sztárportrénak Balázs Klári.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.