Nem örül születésnapjának a sztár

Balázs Klári: Ez most nagyon meglepett!

Balázs Klárit lepte meg a sztártévé születésnapja alkalmából - A látogatás igen váratlanul érte az énekesnőt, akit épp egy forgatás szünetében sikerült elcsípni.

2009.08.06 18:10Tabu tv

A Tabu Tv stábja ezúttal Balázs Klárit lepte meg születésnapja alkalmából egy jókora tortával, és egy jókora beszélgetéssel.

A sztártévé csapatának látogatása igen váratlanul érte a színésznőt, akit épp egy forgatás szünetében sikerült elcsípni. A gyönyörű énekesnő ma ünnepli születésnapját, aminek láthatóan nem örül annyira.

"Nem szeretem a születésnapot, így igyekszem kikerülni az ünnepléseket is, de ez most nagyon meglepett, és nagyon jól esik" - meséli a Tabu Tv által frissen felköszöntött Balázs Klári, aki elmondta, hogy az eddigi legemlékezetesebb születésnapja Bécsben telt.

Klárika a Tabu Tv-nek azt is elárulta, hogy a párja, Korda Gyuri gyakran lepte meg Őt ilyen alkalmakkor egy-egy utazással, de magánéletben is sokan köszönhetnek egymásnak.

"Mi Gyurival szinte elválaszthatatlanok vagyunk a munkában és a magánéletben is. Nagyon sokat vagyunk együtt, jó hogy együtt dolgozunk, különben nem sokat találkoznánk egymással" - mondta el a Tabu Tv riporterének Balázs Klári.

Botrány Kordáék új villája körül - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.