Rendetlenségével veri ki a biztosítékot a sztár

Balázs Klári gyakran küldi Kordát a túróba!

Nagy az egyetértés Balázs Klári és Korda György között - Nem is gyakran hallatszik hangos szó a házuk táján, de azért van, amivel rettentően fel tudják bosszantani egymást!

2009.03.23 07:35ma.hu - Fotó: pokerstars.hu

Ha vita üti fel a fejét, Korda György és Balázs Klári általában azzal zárja le: Menj a túróba! Ennél sértőbbet még nemigen vágtak egymás fejéhez, Korda szerint ez bizonyítja az érzékenységét.

Mindketten állítják azonban: egyetértésben élnek, csak néhány dologgal tudják felbosszantani egymást. Korda nem szereti, ha Klári rendet rak, míg a nejét az zavarja, hogy az énekes szanaszét hagy mindent. De gondos neje élére vasalva kikészíti a ruháit minden reggel - adta hírül a Napi Ász.

A Korda-házaspár olykor arcpirító őszintességgel vall kapcsolatáról - a Mr. és Mrs. című show-ban is örömmel beszéltek magánéletükről.

Véleményük szerint képmutatás, ha valaki nem mer erről őszintén vallani. Nemrég elárulták, hogyan is vélekednek a szexről.

Korda György és Balázs Klári, akik lassan harminc éve egy pár, úgy vélik: szenvedélyes szex harminc év után is létezik.

Nem titkolják, hogy akárcsak más házasoknak, nekik is vannak vitáik, nézeteltéréseik, de sokszor az ágyban kötnek ki egy-egy veszekedés után.

A megújulásra, a romantikus környezetre mindig szükség van - a szerelem pedig önmagában nem elég, a jó szex is fontos egy tartós kapcsolatban.

Kordáék abból sem csináltak titkot, hogy hatalmas franciaágyon "hancúroznak" és mindketten megtesznek azért mindent, hogy kölcsönösen tetsszenek egymásnak - közel három évtizedes házasság után is.

Balázs Klári például ügyel arra, hogy sose legyen ápolatlan a párja előtt - míg Korda Gyuri étrendjét is megváltoztatta két évvel ezelőtt, annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást kedvesének az ágyban...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.