Ismét falinaptárt készítenek a modell képeivel!

Videó! Bódi Sylvi újra pucérkodik!

Bódi Sylvi új naptárral jelentkezik, melyben majdnem meztelenül is megtekinthetjük. A képeken Sylvi a 30-as évek hangulatát idéző fehérneműben pózol, bár van olyan fotó is, amin csak egy legyező takarja testét.

Pikáns képekben Bódi Sylvi! képgaléria

2009.09.09 18:57rtlbulvar.hu

A naptár két nap alatt készült el, Sylvinek 4 kilót kellett fogyni a munka elkezdéséhez...

Bódy Sylvi bizonyára az olajos műhelyfalakat előszeretettel kidekoráló karosszérialakatosok kedvéért falinaptárt készített. A képeken a legendás Kabaré című musical hangulatát szeretnék megidézni.

A playmate azért nem vállalta be az aktfotózást, mert bár "volt egy ilyen korszaka" az életének, viszont azt már lezárta, és nem is szeretne többé meztelen képeket.

- "A régebbi naptárjaimon voltak félmeztelen képek, és ez még abból a korszakból van, amikor még a nyuszis magazinnak is fotóztam. Aztán később hoztam egy döntést, hogy nem vállalok több akt vagy félakt képet, és akkor készültek olyan naptárak rólam, ahol ruhás felvételek voltak. De az idén a rajongók sugallatára úgy döntöttünk, hogy egy kicsit bevállalósabb képsorozat készül rólam" - magyarázta Sylvi.

A témát Lakatos Márk stylist találta ki, és a fehérneműket, kiegészítőket is ő válogatta össze a fotózáshoz. Mint mondja, a kiindulást a La Perla idei kollekciója adta, ami a Kabaré című film inspirációja alapján született.

A modell az utóbbi hónapokban csak szövevényes szerelmi ügyeivel került a címlapokra.

Ezekről a furcsa kalandokról többen azt állítják, hogy sokkal inkább némi reklámértékkel bíró kamuszerelmek, mintsem valós érzelmi fellángolások. Sylvi most éppen szingli, de nagyon boldog így is.

Ezért vetkőzik.

Vágatlanul –Itt megnézheti Sylvi ledér naptárfotózását!

Bódi Sylvi mostanában másképp élvezi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.