Meg akarta mutatni, hogy vagány csaj

Bódi Sylvi: Nem vagyok "emancipunci!"

A modellt megfertőzte a wakeboard - Minden szabadidejét az Omszki tónál tölti, és nagyon élvezi a vízen való csúszást, annak ellenére, hogy a kezdetekben még sok negatív kritikát kapott.

2009.07.29 16:50Tabu tv

Nagyon sok időt tölt az Omszki tónál Bódi Sylvi, és nagyon élvezi a vízen való csúszást, annak ellenére, hogy a kezdetekben még sok negatív kritikát kapott úgy a csapattársaitól, mint a rajongóitól.

"Nem szoktam rosszat tenni embereknek. Általában közvetlen vagyok és barátságos, aki megismer az megtudja, de hát biztos van, akinek szúrom a szemét" - meséli a Tabu Tv riporterének Bódi Sylvi.

Elárulta: a wakeboardolás elkezdésében az is közrejátszott, hogy megmutassa a világnak, hogy Ő egy vagány csaj, és nem egy "emancipunci".

Sylvi azt is elárulta az internetes sztártévé riporterének, hogy Ő a sport szeretete miatt wakeboardozik, nem pedig pancsiwakeboardos.

"A társaim előítéletekkel vannak velem szemben. Eleinte azért volt ez így, mert azt gondolták, hogy csak azért jövök ki, hogy magamat mutogassam, amikor pedig elkezdtem jobban wakeboardozni, azért voltak rám irigyek, mert valamennyire már ismerem a sportot. Ezért halmozottan hátrányos helyzetem van, de ennek ellenére nagyon sok barátra tettem itt szert, és a sportot is nagyon élvezem"
- mondta el a Tabu Tv riporterének Bódi Sylvi.

Véletlen pucsított be Bódi Sylvi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.