Úgy tűnik, hogy mindennek vége!

Bódi Sylvi: Már gyerekkoromban lehordtak mindenféle rosszlánynak!

Mostanában újra Bódi Sylvitől hangos a bulvársajtó. Hol a Kedves Ferenc, Debreczeni Zita és Bódi háromszögről, hol pedig dubai-i kalandjairól hallunk, viszont úgy tűnik, hogy mindennek vége!

2009.07.15 17:40ma.hu

A modell a Tabu Tv-nek adott interjújában kijelentette: soha többé nem beszél a magánéletéről, főleg nem a Kedves Ferivel való kapcsolatáról.

Sylvi talán attól van legjobban felháborodva, hogy az újságírók a megkérdezése nélkül írnak össze róla olyan dolgokat, amiket el sem mondott.

Persze a videó nem hazudik, úgyhogy érdemes keresni a play gombot!

- „Az újságírók engem a magánéletemről már meg sem kérdeznek, mert pontosan tudják, hogy ebben a témában semmilyen, sem pro, sem kontra interjút nem vagyok hajlandó, és nem is fogok adni. Ezért emiatt rögtönöznek a firkászok, és kitalálnak dolgokat. Én abszolút távol vagyok ezektől a dolgoktól, teljesen lezártam a múltamat.” - mondta el a Tabu Tv riporterének Bódi Sylvi.

Sylvi az internetes sztártévének elmondta: senkit sem szeretne szétszedni, és úgy gondolja, hogy ha két ember jól megvan, akkor nem is lehet bekavarni.

- „Már nagyon régóta semmilyen kapcsolatban sem vagyok Zitával és Ferivel sem, sok boldogságot kívánok nekik.”
- meséli a Tabu Tv-nek Bódi Sylvi, aki hozzáteszi: túl rövid az élet ahhoz, hogy Ő ilyen hülyeségekkel foglalkozzon.

A modell még gyermekkorában megtanulta kezelni a rosszindulatú embereket, hiszen társai már tizenéves korában mindennek lehordták őt.

- „Anyukámnak sokat köszönhetek ezen a téren, hiszen gyerekkoromban, amikor még életemben nem is csókolóztam fiúval, akkor már lehordtak mindenféle rosszlánynak. Ez azért lehetett, mert egy picit szebb voltam az átlagosnál, emiatt nagyon sokat sírtam, kiborultam. Ekkor anyukám elmagyarázta, hogy akik szebbek, gazdagabbak, okosabbak, azokat az emberek kinézik, és irigyek, rosszindulatúak vele. Azt mondta, hogy ilyenkor csak mosolyogjak az ellenségemre, és akkor be fog majd dilizni, azóta meddig már leperegnek rólam az ilyen támadások.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott nyilatkozatában a híres modell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.