"Nem lehetek örökké modell"

Bódi Sylvi: Olyan súlyos hibám van, hogy ezzel nem lehet

Társ-műsorvezetőként újra képernyőre kerül reggelente a dögös modell, Bódi Sylvi azonban kizárja, hogy tartósan ezzel keresse a kenyerét. Mint mondja, olyan súlyos hibája van, hogy nem teheti.

Izgató, vizes idomok: dögös képek Bódi Sylviről! képgaléria

2009.05.26 08:25ma.hu

Bódi Sylvi alkalmatlannak tartja magát arra, hogy tartósan műsorvezetéssel foglalkozzon. Úgy véli, ehhez túl súlyos beszédhibával küzd. Ettől függetlenül élvezi a Csak csajokban a szereplést, jól kijön a stábbal is.

Sylvi tudja, hogy élete végéig nem modellkedhet. Modelliskolájával és ruhakollekciójával tervez a jövőben foglalkozni. Egyre kevesebb időt tölt Magyarországon, ezért a szerelmet is külföldön keresi - mondta el a Napi Ásznak.

Bódi Sylvi úgy látja, a hazai férfiakat visszarettenti a vele való barátkozástól, hogy ismert hölgy. Kevés esélyt lát arra, hogy egy magyar pasi oldalán találja meg a boldogságot...

Ráadásul a csinos modell karakán, tudja, mit akar. Olyan férfira vágyik, aki vagány, nem retten vissza a kihívásoktól. Sylvi például imádja az extrém sportokat - a wakeboard az egyik kedvence.

Szeretné, ha kedvese is hasonló típus lenne, és egymást biztatnák, csináljanak meg még egy embertpróbáló feladatot.

Egyébként a délies férfiakat kedveli - a belső értékeket azonban fontosabbnak tartja. Elengedhetetlen például nála, hogy a pasi humoros legyen, intelligens és férfias.

Egyáltalán nem követelmény nála a degeszre tömött pénztárca - szerinte a módosabb férfiak az emberi kapcsolatok terén álatlában felületesek is.

Sylvi úgy véli: sokan közülük küzdenek kisebbségi komplexussal és bábuként kezelik a kedvesüket, az anyagilag független, okos nőkkel mintha kevésbé boldogulnának.

Mint azt a gyönyörű modell korábban is elmondta már, nagyon szeret szerelmesnek lenni, de csupán azért, hogy legyen valakije, nem akar kapcsolatot.

Leendő párjának azt is el kell fogadnia, hogy Bódi Sylvi sokat dolgozik. De most is igyekszik mindent beiktatni az életébe, amire szüksége van.

A hobbit mindenképp, de mostanság a Csak csajok is részét képezi majd a mindennapjainak - a pasik nagy örömére!

Többet akar tudni a szépséges modell életéről? Itt minden megtalál: gazdag pasik, szexi fotózások, pikáns szerelmi háromszög!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.