A srác is ott volt - de már a barátnőjével...

Bódi Sylvi bevallja: egy kékszemű fiú miatt csinálta!

Nem újdonság, hogy a gyönyörű modell az extrém sportok híve - imád wakeboard-ozni. Azt azonban még nem mondta el, miért pont ezt választotta...

Kacér tekintet, gyönyörű idomok: Bódi Sylvi dögös képei! képgaléria

2009.07.14 08:55ma.hu - Fotó: bodysylvi.hu

A bevállalós Bódi Sylvi az izgalmas feladatokat, kihívásokat szereti - A wakeboard a kedvenc nyári sportja. A csinos modell azonban pirulva bevallja: annak idején egy kékszemű, izmos srác motiválta"...

Családjával pihent a Velencei-tónál, ahol feltűnt a helyes fiú. A vízibicikli-pályáról figyelte, amint a vízen siklik, és bánta, hogy ő még nem tanult meg wakeboardozni.

Egy jó barátját kérte meg, tanítsa meg őt haladéktalanul a sportra. Másnap már az Omszki-tavon gyakorolt, s egy hét múlva már egész ügyesen ment vissza a Velencei-tóra. A fiú valóban ott volt - de már a barátnőjével. Sylvinek azonban már nem szegte kedvét a dolog: a sportnak azóta is szerelmese - árulta el a Kiskegyedben a csinos lány.

Mivel Bódi Sylvi rajong az extrém sportokért, régóta hangoztatta, olyan párt szeretett volna magának, aki hasonlóan bevállalós és nem ijed meg a kihívásoktól.

Ahogyan magától Sylvitől sem - mert a gyönyörű modellnek bizony akad gondja azzal, hogy a férfiak félnek tőle. Az ismertsége véleménye szerint elriasztja őket.

Csak azért pedig, hogy legyen valakije, sosem akart kapcsolatot - egyedül is boldogul.

A 28 esztendős Bódi Sylvi az utóbbi időben azt hangoztatta, egyre biztosabb benne, hogy külföldön talál rá a Nagy Ő. Már csak azért is, mert gyakran tartózkodik a határainkon kívül.

Ám a hírek szerint egy nála hét évvel fiatalabb fiú személyében kopogtatott nála a szerelem. Mégpedig éppen hobbijának, a wakeboard-nak köszönhetően.

A wakeboard-pályán találkozott ugyanis Balázzsal, akivel már régebb óta ismerték egymást, ám Sylvi elmondása szerint a szikra csak néhány hete lobbant fel közöttük.

A modell elmondta: a 21 éves fiú határozott és vagány. Érettebb a koránál és humoros, akire Sylvi büszke is, hiszen Balázs magyar bajnok wakeboard-ban.

A csinos lány egyelőre nem akart kapcsolatról beszélni, mert úgy véli, ez a dolog még csak az ismerkedés szakaszában tart - de úgy tűnik, jó irányban haladnak.

Nedvesen küzd Bódi Sylvi - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.