Pintér Tiborral csap össze!

Bódi Sylvi nedvesen küzd!

Bódi Sylvi egyik ellenfele Pintér Tibor lesz a Wakeboard Bajnokság sztárfutamán.

2009.07.05 16:55rtlbulvar.hu

A július végi sztárfutamon a merészség, az erő, a gyorsaság dönti majd el, ki a jobb az Omszki tó vizén. Bódi Sylviről köztudott, hogy extrém lány, szereti az izgalmas, cseppet sem hétköznapi feladatokat. Pintér Tibor pedig igyekszik minél több sportot kipróbálni, és mindenben jeleskedni.

Egy gyönyörű kékszemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni. A Velencei tavon pihentem a családommal, amikor észrevettem egy izmos, helyes srácot a parton. A vízibicikli pályáról néztem, ahogy csúszik és szidtam magam, hogy miért nem tudok wakeboardozni. Bénázni nem akartam előtte, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, hogy tanítson meg. Másnap már az Omszki tavon próbálkoztam. Az első nap sikerült bevennem az első kanyart, egy hét alatt pedig eljutottam arra a szintre, hogy újra lemerészkedtem a Velencei tóra. A fiú ott volt ugyan, de akkor már a barátnőjével – mesélte Sylvi, aki azóta sem hagyott föl a sporttal, sőt, férfiakat meghazudtoló bátorsággal ugorja a cseppet sem veszélytelen trükköket.

Pintér Tibor erőnléte kiváló, szinte azonnal megtanult körbemenni a pályán. Most az ugratón gyakorolja a trükköket.

Három éve kezdtem el csúszni, ez a negyedik nyár. Véletlenül kerültem a közegbe. A sztár jetski bajnokságon mutatták meg a sportot, ami azonnal megfogott. Hasonlít a lovagláshoz, mert abszolút szabadságérzetet ad. Mindössze egy darab deszka a társunk, amivel süvítünk a vízen. Nekem egy férfias kihívás, hogy mit tudok kihozni ebből a sportból. Egy sorsszerű dolog történt velem a minap. Éppen azon gondolkodtam, kellene egy edző, amikor odajött hozzám az egyik wakeboardos srác, hogy, ha megtanítom a kedvesét lovagolni, akkor szívesen oktat. Azóta vele edzek – mesélte a színész.

Sylvi és Tibor július 24-én, a budakalászi Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán mérettetik meg egymással, ahol egy szakmai zsűri előtt megmutathatják, ki az úr a vízen.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.