Az utolsó döfés egy újságcikk volt...

Bódi Sylvi: A média részese a szakításomnak!

A modell megdöbbentő őszinteséggel vallott magánéletéről - Bódi Sylvi azt mondja, a párjával való szakításban nagyban közrejátszott a média is.

2009.07.25 18:55Tabu tv

Folyamatosan támadták Bódi Sylvi kapcsolatát - Az utolsó döfés egy újság címlapja volt, akkor határozták el, hogy véget vetnek az egésznek - mesélte a modell a Tabu tv-nek.

"Balázs teljesen felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon aranyos és cuki, viszont a sajtónyilvánosság és a médiától érkező támadások amit kapott a kapcsolatunk, azok nem tettek túl jót. Aznap, amikor kijött az egyik újságban, hogy ez egy reklámfogás, aznap döntöttem el, hogy én nem teszem ki ennek őt" - mondta el a Tabu Tv riporterének Bódi Sylvi, aki hozzátette, hogy a szakítás után is barátok maradtak a fiúval.

Sylvi szerint a húsz éves exe, Balázs, még nem volt felkészülve arra, hogy hirtelen újságokban szerepel, ez lehetett a gond.

"Továbbra is nagyon jóban vagyunk, együtt sportolunk, de változatlan a helyzet. Volt egy fellángolás, amiből lehetett volna valami, de hát ez lett!"
- meséli a Tabu Tv-nek adott interjújában Bódi Sylvi.

Bódi Sylvi elhagyta a bikinijét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.