A modell nem jön zavarba...

Mit csinált Bódi Sylvi Beckhammel?

Bódi Sylvi igazi sportrajongó, a labdarúgást is imádja. Így aztán természetes, hogy szombaton és jövő szerdán nagyon szurkol majd a magyar válogatottnak a VB-selejtezőn és akkor sem jön zavarba, ha 60 ezer ember előtt kell büntetőt rúgnia.

Bódi Sylvi erotikus képekben! képgaléria

2009.09.03 08:40rtlbulvar.hu

- „ Szeretem a focit, úgy gondolom, hogy női szemmel is remekül követhető, és persze ne felejtsük el, hogy van néhány iszonyatosan jóképű focista…” – mondta az RTL Bulvárnak. 

– „ Nagyon bírom Christiano Ronaldót vagy éppen David Beckhamet. Vele találkoztam is, amikor hazánkban jártak, készült rólunk közös fotó. A magyar futballisták között rengeteg ismerősöm van, annak idején Zimány Lindával és Dukai Reginával készítettünk egy olyan naptárat is, amelyen mi hárman szerepelünk, a válogatott tagjai mellett.”

Sylvi a televízióban is szívesen néz meccseket, de a legnagyobb élmény természetesen az volt számára, amikor élőben szurkolhatott a VB-n.

- „ Ez maradandó emlék számomra! Ezen kívül jártam a Manchester United Akadémiáján, akkor egy nagy meccsen, a két félidő között büntetőket rúgtunk Barabás Évivel és Kokóval.

Mindezt 60 ezer ember előtt! Részt vehettünk egy edzésen is. Az utóbbi években pedig több mérkőzésen rúgtam már kezdőrúgást. Természetesen nagyon szurkolni fogok a magyaroknak a selejtezőkön, ha tehetem, mindenképpen megnézem a mérkőzéseket!”

Rájött, hogy volt kedvese nem boldog!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.