Magyar modell a '30-as évek Berlinjében

Romlott világba került Bódi Sylvi!

Visszament az időben a szemrevaló modell - Bódi Sylvi az új naptárát készíti, mely a harmincas évek Berlinjének atmoszféráját tükrözi.

Kacér tekintet, gyönyörű idomok: Bódi Sylvi dögös képei! képgaléria

2009.09.08 07:40ma.hu

Bódi Sylvi 2010-es naptárán dolgozik - Lakatos Márk stylist elmondta: az 1930-as évek Berlinjének kicsit bohém, romlott világát tükrözik a fotók, és Sylvi tökéletes az elképzelései megvalósításához.

Főként fekete színek dominálnak, a smink és a hajviselet is kontrasztossá teszi a képeket. Márk szerint könnyű Sylvivel együtt dolgozni. Nagy sikernek ígérkezik a készülő naptár - vélekedett a Napi Ászban a stylist.

Bódi Sylvi, annak ellenére, hogy igen szemrevaló hölgy, még nem találta meg az igazit. Elárulta: véleménye szerint tőle félnek a férfiak.

Úgy véli, legtöbben csak a felhajtást, a csillogást látják körülötte. Az ismertsége elriasztja a pasikat, emellett úgy véli: nemcsak szépsége, határozottsága és saját egzisztenciája sem könnyíti meg a dolgát a párkeresésben.

Sylvi ugyanakkor úgy gondolja: férfibarát politikát folytat. Nyilvánosan minden formában megszabadult már a ruháitól, ráadásul mindegyiktől.

Beszámol nyaralásáról, születésnapjáról, szépségápolásáról, fogyókúrájáról és ruhatáráról.

A csinos modell már korábban eloszlatta azokat az elképzeléseket, miszerint őt csak olyn férfiak környékezhetik meg, akiknek tele a pénztárcája.

Sylvit legutóbb egy wakeboard-os fiúhoz fűzte közelebbi kapcsolat - a modell ugyanis imádja ezt a vízisportot -, ám saját bevallása szerint a média ismét szerepet játszott abban, hogy ebből a dologból nem lett tartós szerelem.

Ugrált örömében Bódi Sylvi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.