Leprostizták a volt valóságshow-sztárt

"Szex rendelésre" - Balázs szerint BB Évit az útszélről vitték a villába

Tíz percen keresztül foglalkozott a Pirítós műsorában Sebestyén Balázs Párkányi Évi esetével - A műsorvezető nem kevesebbet állít, mint hogy az egykori Big Brother-győztest az út széléről szedték össze és jól megfizették.

2009.08.07 07:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sebestyén Balázs szerint BB Évi már a valóságshow előtt is pénzért kínálta a testét - mindezt élő adásban fejtegette. Balázs arról beszélt, hogy ha békén hagynák Évit, jobban lenne és meggyógyulna. Már minden bőrt lerángattak róla.

Ezt követően azonban azt ecsetelte, hogy tartozik-e valamilyen felelősséggel a kereskedelmi csatorna, eladtak Évivel egy műsort - igaz, nem lett volna forgatott anyag, ha nem ilyen az élete.

Balázs hozzátette: Évi a műsort csak megcsinálta. Rávetette magát Renátóra, amikor kellett és szexeltek. Amikor a másik csatornán elindult a Való Világ, hirtelen összemelegedtek.

A rádiós szerint Évit ezért ki is fizették, az már az ő dolga, hogyan sáfárkodik a pénzzel. Majd hozzátette: azt hallotta, nem túloz, hogy az út széléről szedték össze a tévések Évit, ott álldogált és pénzért kínálta a testét, majd elmondták neki, mit kell csinálnia. Balázs a végén még hozzátette: sajnálja szegény Évit - adta hírül a Napi Ász.

Sebestyén Balázs és rádiós kollégái, úgy tűnik, elemükben vannak mostanság - A fiatal műsorvezető a minap azzal került a címlapra, hogy élő adásban XVI. Benedek pápát gúnyolta.

A jelenet szintén a reggeli Pirítós-ban zajlott le - Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri annak hallatán lendültek bele a viccelődésbe, hogy a pápa lemezt ad ki.

Igaz, hogy a korongon az egyházfő énekel és imákat mond, illetve öt nyelven szól a hívekhez - a rádiósok azonban promóciós javaslatokat dobtak fel a lemez népszerűsítését illetően...

Így például, hogy XVI. Benedeknek haknikörúttal kellene népszerűsítenie azt. A sztárok véleménye szerint jól mutatna a pápa rózsaszín gumimatracon, amint Szujó Zolival beszélget a medencében.

Olyan régebbi dalok feldolgozásával is sikert arathatna, mint Dr. Alban és a Sing Hallelujah, vagy Eric Clapton és a Tears in Heaven...

A pápán való viccelődést követően Gyulay Endre nyugalmazott Szeged-Csanádi megyéspüspök elmondta, szerinte az egyházfő egyetlen cselekedete sem adhat okot arra, hogy gúnyoldójanak rajta.

A lemezét sem azért készítette el XVI. Benedek, mert nagy sztár akart lenni, ennek fontos üzenete van.

A szentatya ilyen módon is szeretené Isten igéjét továbbadni. Ha valaki viccet csinál belőle, az a saját erkölcstelenségéről árulkodik - tette hozzá a megyéspüspök.

Sebestyén Balázs Bochkor ötletével nagyzolt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.