Néha megalkuvó, bizonytalan és gyáva

Csányi Sanyi: Nem menne, hogy folyton hazudozzak

Bár rengeteg női rajongója van, a sármos színész csak a filmvásznon kerül több nővel egyszerre közeli viszonyba - Csányi Sándor úgy véli, a szerelmi sokszögeket nem tudná kezelni.

2009.07.10 09:25ma.hu - Fotó: rtlbulvar.hu

Pár hónap múlva a nagyérdemű is megtekintheti a moziban a Poligamy-t, melyben Csányi Sándor alakítja a főhőst - elmondása szerint egy nála ügyetlenebb, visszahúzódóbb karaktert. A sztár úgy véli, egy-két dologban azért emlékeztet rá: például, hogy olykor ő is bizonytalan, megalkuvó és gyáva.

Sándornak nagyon sok hölgyrajongója van, ennek ellenére azonban sosem volt "több vasat tűzben tartó" típus. Hűségesnek tartja magát és nem vesz részt szerelmi sokszögekben. nem is tudná jól kezelni, véli. Ha felbukkan életében másik nő, miközben jár valakivel, inkább vált, de nem válik hűtlenné. Neki nem menne, hogy folyamatosan hazudozzon.

Sándor augusztus végére tervez egy nyári pihenőt. El szeretne menni valahová, hogy kicsit egyedül legyen, szüksége van néha magányra - árulta el az Epizód magazinnak a színész.

A sármőr tehát csak a filmvásznon csókolózik majd' minden jelenetben...

A Kontroll és a Szabadság, szerelem sztárja 1999 óta minden évben forgat filmet, de főszerepet a S.O.S. Szerelem-ben játszott utoljára.

A Poligamy című romantikus komédiában ő a főhős, egy forgatókönyvíró, aki bepánikol, mert megtudja, hogy apa lesz.

Öt éve él együtt párjával, akit Tompos Kátya alakít.

Ám ahelyett, hogy igyekezne hozzászokni az apaság gondolatához, hamarosan egy másik hölgy ágyában találja magát. Ezzel azonban még nincs vége - újabb nő is felbukkan az életében...

Csányi Sándor elárulta, mivel munkája során folyamatosan rengeteg ember veszi körül, számára az az igazi kikapcsolódás, ha egyedül lehet.

Kikapcsolhatja a telefonját, felpattanhat a biciklire, teker a napsütésben, és nem kell szólnia senkihez.

A sok munka után valóságos emberundora lesz, ezért muszáj kiengednie a fáradt gőzt.

Csányi Sanyi a legteljesebb titokban csajozik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.