Az énekesnő balesete óta 50 műtéten esett át!

Judy lélekmentő plasztikái

Judy 8 évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében arca, és teste teljesen összeroncsolódott. Az énekesnő balesete óta 50 műtéten esett át, ekkor értette meg a szépészeti műtétet választókat.

2009.07.04 13:15rtlbulvar.hu

A baleset előtt soha nem gondolkozott azon, hogy plasztikai műtéttel korrigáltasson a mellén, a száján, vagy bármilyen testrészén, azonban a baleset után, minden megváltozott.

Judy pár hónap alatt több mint 30 műtéten esett át. A beavatkozásokat egyáltalán nem bánta meg, hiszen így tud tükörbe nézni, és kiegyensúlyozottabb, minőségibb életet élhet.

Régen sem ítélte el azokat, akik szilikonoztatták mellüket, vagy valamilyen hasonló típusú műtéten estek át, de szó ami szó, az énekesnő rendesen megbámulta a „műnőket”.

Aztán megtörtént a baleset, és csak ezután értette meg, hogy milyen sokat jelenthet nemcsak a testnek, de a léleknek is egy-egy szépészeti műtét.

Az énekesnő azóta 50-en műtéten van túl, és mindenkinek , aki kicsit is rosszul érzi magát valamely testi hibája miatt, az menjen el szakemberhez, és vállalja be a „lélekmentő” műtétet.

Judy exe az áldozat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.