Élete fenekestül felfordult!

Kitálalt! Judy új szerelme mellett találta meg!

Az énekesnő elmesélte, hogyan változott meg az élete az elmúlt időszakban. Judy élete az utóbbi időben fenekestül felfordult. Az énekesnő reményekkel teli házassága a szintén zenész Rolival zátonyra futott.

2009.04.23 18:20rtlbulvar.hu

Így a kapcsolat, amiről kislány kora óta álmodott, az idő múlásával rémálommá változott. Judy nem kívánt mást, csak hogy boldog legyen, de Roli mindezt nem tudta neki megadni. 

Ezért komoly döntést kellett meghoznia; és az elvállást választotta. Fel akart ébredni egy olyan álomból, ami nem az övé, hogy a saját boldogságára leljen. 

Ezt végül egy új partner, Balázs oldalán találta meg. A döntés nem volt könnyű, de Judy, házassága utolsó hónapjaiban már csak Balázsban látta az ideális társat, annak ellenére, hogy a férjével közösen kimondott szakításig pusztán plátói érzelmek fűzték új szerelméhez.
 
- " Fél éve vagyunk együtt Balázzsal és, azóta számomra ez az ideális, ez a működőképes történet. Meg ez a kapcsolat számomra. Ezt jelenti, amikor harmonikusan él egy ember valakivel. Békében normálisan, amikor társa van az embernek. "- mesélte az énekesnő.

Az új szerelemhez egy új élet párosult, amit most már Balázzsal együtt él meg, teljes boldogságban. Igaz, a múltat idéző álmok még gyötrik, de az éjjelt mindig követi egy új, sokkal vidámabb reggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.