Párja az élettörténetére sem volt kíváncsi...

Judy: Én tartottam el a férjem!

Szinte csak az énekesnő keresett és fedezte a háztartásuk költségeit - Judy őszintén vallott arról, milyen okok vezetettek házassága felbomlásához a férjével, Rolival.

Judy és Zsolti - Képekben a Groovehouse képgaléria

2009.04.20 07:08ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

Neki kellett helytállnia a hétköznapokban - Nemcsak ő fedezte háztartásuk kiadásait, de úgy érezte, hogy egyedül van a problémákkal is. Judy őszintén mesélt Szily Nórának a Reflektor tv-ben arról, minek köszönhető a kapcsolatuk csődje férjével.

A sztár szerint Roli nem állt mellette - Gyerekként azt látta, szülei együttes erővel néznek szembe a gondokkal. Saját kapcsolatában ezt nem érezte. Az pedig, hogy szinte csak ő keresett, okozta a legtöbb konfliktust. Judy elárulta: sajnos házasságkötésük előtt is voltak ilyen gondjaik, de ő bízott abban, hogy ez megváltozik.

Bevallotta: tudja, hogy Roli még az önéletzrajzi könyvét sem olvasta el, és rettenetesen fájt neki, hogy nem kíváncsi az életetét gyökeresen megváltoztató történetre. Judy boldog, hogy új párja a tenyerén hordozza, és mellette kész a családalapításra is - adta hírül a Napi Ász.

A Groovehouse énekesnőjének karrierjét évekkel ezelőtt kis híján örökre kettétörte egy súlyos autóbaleset, melyet zenekari társával, Zsoltival együtt szenvedett el.

Nem sokon múlt, hogy nem veszett oda: szinte mindene összetört, arcát plasztikai műtétek sorával kellett újra formálni és az orvosok nem láttak esélyt arra sem, hogy énekelhessen.

Judy azonban irigylésreméltó akaraterővel talpra állt - Arcát azonban azóta is operálni kell időről-időre, nemrég a 31. beavatkozáson esett át.

Kapcsolata kezdetén az énekesnő nagyon boldognak látszott a szintén zenész Rolival, ám azóta kiderült: Judy véleménye szerint a házasságkötés már nem volt jó ötlet.

Ismerősei elmondták, hogy a sztár a ceremónia előtt is vacillált, valóban férjhez menjen-e, de végül nem mondták le az esküvőt - már csak a nagy érdeklődésre tekintettel is.

Judy február közepén állt a nyilvánosság elé a sokak számára megdöbbentő hírrel: elválik a párjától. Ekkor derült fény arra, hogy a kapcsolatban már háromnegyed éve nagy gondok voltak.

Akkoriban a sztár csak annyit mondott, hogy a férje meglátása szerint elkényelmesedett a házasságukban, lusta volt tenni érte, és úgy érzi, elég törődést sem kapott tőle. Nem akar szerelem nélkül együtt élni valakivel - szögezte le.

Azóta Judy és Roli is megtalálta új kedvesét. Az énekesnő egy, a Groovehouse által sokat látogatott szórakozóhelyen ismerte meg a nála ugyancsak fiatalabb Balázst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.