"Ezt álmomban sem gondoltam volna..."

Judy férje elképedt: már az esküvő előtt is hárman voltak

Már az is kisebb döbbenetet okozott, amikor a Groovehouse énekesnője bevallotta, a házassága utolsó időszakában már mást szeretett - A férje, Roli azonban újságíróktól tudta meg, hogy a neje ezelőtt egy közös ismerősükkel is csalta...

Judy és Zsolti - Képekben a Groovehouse képgaléria

2009.05.12 08:18ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

A csinos énekesnő azután vallotta be, férjes asszonyként már másba volt szerelmes, hogy a volt párja, Roli feltárta: Judy megcsalta őt a házasságuk alatt.

Elárulta, hónapok óta gyanakodott, mivel a neje gyakran kimaradt éjszakánként, azzal, hogy barátnőjénél alszik és a mobilját sem vette fel. Aztán egy közös barát felvilágosította, Judy tényleg félrelép.

Akivel megtette, Balázs, az a jelenlegi kedvese. Az ügy lassan már le is csengett volna, ám váratlanul kiderült: Judy egy 22 éves fiúval is csalta a férjét! A közös ismerőssel, Jocóval való kapcsolat már jobban megdöbbentette Rolit: semmit sem vett észre a dologból, pedig jóban voltak a fiúval.

Álmában sem gondolt volna erre, de mint mondja, már nem érdekli. Ő is jól érzi magát az új barátnője oldalán - mondta a Kiskegyednek Roland.

A huszonkét éves volt barát a napokban sétált be az egyik bulvárlap szerkesztőségébe, ahol kiborította a bilit.

Elmondta, hogy ő is szerette Judy-t, és nagyot csalódott benne. Azt reméli, ha elmeséli a történetüket, talán elfelejti végre a lányt.

A 22 éves Jocó állította: több, mint fél évig tartott kapcsolata az énekesnővel, tavaly májustól novemberig.

Tulajdonképpen már Roli és Judy esküvője előtt is egyre többet üzengettek, telefonálgattak egymásnak.

Még az énekesnő esküvője is veszélybe került, de amikor Roli és Judy közt helyrerázódott a hangulat, lezárták a dolgot - egy időre.

Később, amikor Judy már férjes asszony volt, újra felélesztették a viszonyt.

Judy barátnője volt az, aki falazott nekik, hogy zavartalanul találkozhassanak - mesélte a fiatal fiú, hozzátéve, hogy olyan is megtörtént, Judy délelőtt még vele szexelt, délután pedig elutazott nyaralni a férjével.

Jocó szerint az énekesnő ígéretekkel is biztatta, költözzenek össze, és annyi gyereket szül neki, amennyit akar.

A 22 éves szerető szerint Judy a Balázzsal való találkozása után "építette le" őt, ami a fiút igencsak megviselte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.