"Velem szexelt, majd elment Rolival nyaralni"

Megszólalt a szerető - Judy egy 22 éves fiúval is csalta a férjét?

Meghökkentő - A jelek szerint a Groovehouse énekesnője nemcsak a jelenlegi párjával csalta a férjét, hanem egy nála tizenhárom évvel fiatalabb fiúval is, aki most csalódottságában kitálalt.

Judy és Zsolti - Képekben a Groovehouse képgaléria

2009.05.05 12:48ma.hu

A 22 éves Joci állítja: több, mint fél évig tartott kapcsolata az énekesnővel. A fiú szerint Roli, a férj most fogja megtudni, hogy tavaly májustól novemberig vele is viszonyt folytatott a Groovehouse sztárja.

Jocit elmondása szerint bántotta a lelkiismeret, mivel korábban jóban volt Rolival. De Judy azt mondta neki, ne foglalkozzon ezzel. Joci szerint az énekesnő hazudott neki, pedig ő nagyon szerette.

Négy éve találkoztak először, de Judy esküvője előtt szaporodtak meg köztük a telefonok és üzenetek. A fiú elmondta: egyszer lebuktak Roli előtt, az esküvő veszélybe került, de Judy és párja végül kibékült.

Csakhogy később újra egymásra találtak, Judy barátnője sokszor falazott nekik. Volt, hogy délelőtt vele szexelt, délután Rolival elutazott nyaralni - állítja a fiú, aki szerint Judy még azt is mondta neki, hogy költözzenek össze és annyi gyereket szül neki, amennyit akar. Joci szerint az énekesnő az ősszel mostani párja miatt rázta le őt - adta hírül a Blikk.

Judy nemrég vallott először új szerelméről, Balázsról, akivel azon a szórakozóhelyen ismerkedett meg, ahol a Groovehouse gyakran fellépett.

Az énekesnő beszámolt arról, hogy amikor háromnegyed év gyötrődés után rájött, már nem menthető meg a házassága Rolival, titokban sms-ezni és randizni kezdett a jelenlegi kedvesével Balázzsal. Másfél hónapig azonban nem történt köztük semmi.

Judy elmondása szerint végül odaállt a férje elé és megkérte, hogy költözzön el. Roliban jó ideig nem is tudatosult, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Az énekesnő elárulta, egyre jobban zavarta a házasságában, hogy főként ő fedezte a háztartásuk költségeit, s ez idővel konfliktusokat is okozott. Ráébredt arra is, hogy egyedül van a problémákkal.

Judy elmondta, persze a gondokat az esküvő előtt is érzékelte - de abban bízott, majd változnak a dolgok.

A barátok korábban sem tagadták: Judy és Roli vacilláltak a házasságkötés előtt - de végül, tekintettel már csak a nagy érdeklődésre is, nem léptek vissza...

A Groovehouse énekesnője elmondta: amikor a férje összepakolt és elköltözött, kisírta magából a bánatát és ma már újra boldognak érzi magát, mert Balázsban megtalálta azt, amit a férjében hiányolt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.