Az énekesnő irtózik az erőszaktól

Judy: Nem tudják még, mennyit ártanak ezzel!

Egy horrorfilmet kellett megnéznie a minap Judy-nak a moziban - A Groovehouse énekesnőjének ez komoly megpróbáltatást jelentett, ő elvből elutasítja az erőszakot és irtózik az ilyesmitől...

Judy és Zsolti - Képekben a Groovehouse képgaléria

2009.06.12 07:55ma.hu

Kedvesével ment moziba Judy, akivel megnézett egy háromdimenziós horrorfilmet. Végig a párjához bújt, mert nem bírja az ilyesmit - árulta el az énekesnő, aki szerint a filmek és a számítógépes játékok is nagy veszélyt jelentenek a gyerekekre.

Utóbbiakban ugyanis egyre élethűbbek a grafikák is, ami tetszhet a kicsiknek, de még nem tudják, mennyit ártanak vele maguknak - vélekedett a sztár a Napi Ászban.

Judy és kedvese, Balázs több, mint fél éve alkot egy párt - az énekesnő a zenész Rolival kötött házassága utolsó időszakában saját bevallása szerint már Balázsba volt szerelmes.

Benne látta az ideális partnert, ám úgy nyilatkozott, hogy míg Rolival ki nem mondták a szakítást, ez plátói maradt. Judy nem tudta megmenteni házasságát, melyet tavaly augusztusban kötött volt párjával.

Mint azóta kiderült, már a ceremónia előtt is vacillált, valóban férjhez akar-e menni. A nagy érdeklődésre tekintettel azonban már nem mondták vissza a dolgot Rolival.

A Groovehouse énekesnője elmondása szerint abban reménykedett, hogy az esküvő után megváltozhatnak dolgok, jobbá válik kapcsolata a párjával. Tévedett, és amikor ezt belátta, feladta a küzdelmet házasságáért.

Új szerelme ekkortájt toppant be az életébe: egy szórakozóhelyen találkoztak, ahová a Groovehouse járt fellépni.

Balázzsal másfél hónapon át sms-ezett és randizott Judy titokban, míg végül odaállt a férje elé, és megkérte, költözzön el.

Az egykor boldog páros ezt követően több megpróbáltatáson is keresztül ment, mostanában azonban újra szent a béke közöttük.

Szeretnék bizonyítani a közönségnek is, hogy jóban vannak, s küszöbön álló válásuk nem akadályozza meg őket abban, hogy együtt zenéljenek.

Meglepő! Judy bugyit villantott a színpadon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.