Válnak, de a kapcsolatot felújítják

Újra együtt Judy és a férje!

Egymásra talált a Groovehouse énekesnője és volt párja - De csak egy rövid időre, és a színpadon. Judy és Roli együtt lép fel a Viva Comet gálán: bizonyítandó, hogy lezárták a múltat.

Képekben Judy és Zsolti - a Groovehouse képgaléria

2009.06.03 09:30ma.hu - Fotó: groovehouse.hu

Mégis a békére és barátságra szavaz Judy és válófélben levő férje, Roli - A párost nemsokára hivatalosan is elválasztják egymástól, de ők szerettek volna pontot tenni az elmúlt hónapok nem éppen csendes történései végére.

A Viva Comet gálán maguknak és a közönségnek is szeretnék bizonyítani, hogy jól megvannak egymással és együtt folytatják a zenélést - írja a Kiskegyed.

A páros most lezár egy korszakot, amely nem volt mentes a botrányoktól sem.

A bulvársajtóban nem egyszer szerepelt az elmúlt hónapokban Judy és Roli, akik másfél évvel házasságkötésük után a válás szélére sodródtak.

A Groovehouse énekesnője februárban nem titkolta tovább, hogy vége a kapcsolatuknak férjével.

Azóta az is kiderült, hogy mindkét fiatal vacillált az esküvő előtt, valóban összekössék-e életüket, de akkor a nagy érdeklődésre tekintettel már nem mondták vissza a ceremóniát...

Judy korábban elmondta, tudta már a házasságkötés előtt is, hogy gondok vannak közöttük, de azt hitte, az esküvő majd jobbá tesz mindent.

Amikor rájött, tévedett, feladta a küzdelmet a kapcsolatukért. Nem sokkal később nemcsak életéből, a zenekarból is távozott a férje, Roli, és új együttest alapított.

Mindez persze nem zajlott ennyire békésen, sőt, az elmúlt hónapokban meghökkentő dolgok is kiderültek utólag a páros kapcsolatából.

Nemcsak az, melyet Judy önként vallott be - miszerint már férjes asszonyként mással, jelenlegi párjával találkozgatott -, hanem jelentkezett egy fiatal fiú is, aki állítja: vele is csalta az énekesnő a férjét, ráadásul ők hárman barátságban voltak.

Rolit megdöbbentette a dolog, de mint mondta, azóta már neki is új kedvese van, akivel egy hullámhosszon vannak és nem kíván már ezzel a témával foglalkozni.

A jelek szerint Judy is így tesz, most pedig azon igyekszenek, hogy karrierjük terén újraépítsék a kapcsolatukat.

Judy exe az igazi áldozat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.