Tartani fog a per, de várja a lánykérést!

Judy még el sem vált, de máris oltár elé állna újra?

Jóllehet a Groovehouse énekesnőjének válópere még mindig tart, Judy újra oltár elé állna, ha 22 éves szerelme megkérné a kezét.

2009.07.02 13:40ma.hu

Judy, a Groovehouse énekesnője a lapnak azt nyilatkozta, hogy mostani kapcsolata sokkal mélyebb, mint férjével volt.

- "Érzelmileg sokkal mélyebb kapcsolatban élek Balázzsal, mint bármikor a házasságom alatt. Végre úgy érzem mellette, hogy boldog vagyok. „- mesélte el a sztár.

A sztár elmondta, hogy amíg nem találkozott Balázzsal, addig nem is sejtette, hogy milyen az, amikor az ember egy lépéssel a föld felett jár… - írja a Napi Ász. 

- "Most sokkal bensőségesebb kapcsolatnak érzem a miénket, így ha arra kerülne a sor, biztosan nem gondolkodnék azon, hogy hozzámenjek-e vagy sem. „

Judy elmondta a Napi ásznak, hogy hiába válnak el Rolival, azért még semmi baja sincs a házassággal, sőt. Mégis azt gondolja, hogy a papír nem sok mindent old meg.

Tudja meg hogyan állt bosszút Judy a férjén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.