Nem érzi magát biztonságban a sztár!

Erdélyi Mónika retteg: őt is bántalmazhatják!

Kiabálás, csetepaté - Nem érzi magát biztonságban a saját műsorában a kibeszélőshow háziasszonya. Erdélyi Mónika attól fél, hogy a stúdióban elszabadult indulatok elől ő sem menekülhet.

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.06.15 07:55ma.hu

Egyre gyakoribb, hogy gátlástalanul egymásnak esnek a kibeszélő show-k vendégei - Erdélyi Mónika műsorában már sokadszorra szabadulnak el az indulatok, üvöltenek, tépik egymást a szereplők, akiket a biztonsági őröknek kell szétszedniük.

Mónika attól tart, hogy őt is bántalmazhatják, miközben békíteni próbál. Ezért több biztonsági embert kért a show-ba, amellyel a tévécsatorna vezetősége is egyetértett - adta hírül a Kiskegyed.

A Mónika show jelenleg szünetel, hiszen nyáron a műsorvezető sem "rendel", és csak ősszel láthatják újra a képernyőn a nézők.

A csinos sztár két lányával tervezi a vakációt, miután a közelmúltban elváltak útjaik zenész párjával. Mukli Gyula már el is költözött a közös házból.

A tizennégy éves Vikivel és a másfél esztendős Olíviával többször csinál édesanyjuk "igazi csajos" programokat, most felhőtlenül élvezhetik majd egymás társaságát.

Mónika a barátokkal is szeretne relexálni a nyáron: Olaszországba menne, ahol egy kis házat bérelne a tengerparton. Nagyon szereti a hely hangulatát és az ottani embereket.

Nem a napfürdőzés szerelmese azonban, szívesebben járja a városokat és ismerkedik a helyi kultúrával.

Erdélyi Mónika nemrég elárulta, hogy a hosszú nyári szünet közben azért gyakran gondol kollégáira.

Az évek során - hiszen a Mónika show immár nyolc éve van műsoron - nagyon összeszokott csapat lettek, jókat hülyéskednek egymással.

A műsorban zajló drámákat igyekeznek egy kicsit ellensúlyozni a viccelődéssel.

Mónika előtt egyébként nagy feladat is áll: új otthont kell teremtenie magának és két lányának.

A házat ugyanis, melyben még Gyulával laktak együtt, árulják, hogy közelebb lakhassanak a nagylány, Viki iskolájához.

Tudja meg: színjáték az összes kibeszélő show?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.