A műsorvezető valóban segít a rászorulókon!

Erdélyi Mónikának nem csak a szája jár?

A kétgyermekes Mónika nemrég szakított párjával és végre több időt fordíthat olyan dolgokra is, amelyekkel eddig kevesebbet tudott foglalkozni. Március végén a Rippel fivérekkel és Nagy Bandó Andrással együtt elment a Menhely Alapítványhoz és az ételosztásban segédkezett!

2009.04.09 18:15ma.hu

Erdélyi Mónika nagyon segítőkész, és ha van rá lehetősége, minden alkalommal segít a rászorulókon.
 
A társaság munkatársai már most is úgy látják, hogy a válság miatt egyre több rászoruló jelenik meg az ingyenes ételosztások idején, de szerencsére egy nemzetközi vállalat segítőkezet nyújtott a hajléktalanoknak és vállalta, hogy egy éven át meleg ételt biztosít az Alapítványnál jelentkezőknek! Ez nem kis adomány, de sajnos még mindig nem elég! – írja a Kiskegyed.

A Menhely Alapítvány épp ezért társadalmi összefogást sürget, amellyel a hírességek körében nyitott kapukat dönget, hiszen mindannyian lelkesen és örömmel álltak a kezdeményezés mellé! 

- „Fontos, hogy a hajléktalanságot ne végállomásnak tekintsük! Általános szemléletváltásra van szükség, amely a hajléktalan embereket nem pusztán ápolásra szoruló vagy éppen elrejtendő, kitaszított embereknek tekinti, hanem egy olyan átmeneti állapotnak, amiből van kiút!” – mondta el Erdélyi Mónika. 

A műsorvezető sok rossz emberi sorssal találkozott már a Mónika-show kapcsán, így tudta, nagyjából mire számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.