Kiverték a biztosítékot a műsorvezetőnél!

Mónika kiakadt, mikor meghallotta az anális szexet!

Van, ami már a sokat látott Erdélyi Mónikának is sok! - A csinos műsorvezető a minap egy házaspárnak próbált segíteni, nem számított arra, hogy maga sem fog levegőt kapni a meglepetéstől...

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.03.13 08:10ma.hu

A kibeszélő show háziasszonya azon fáradozott, hogy a műsorában szereplő, hosszú ideje együtt élő pár házasságának ne válás legyen a vége. A férj egyszer már megcsalta nejét, de az asszony megbocsátott.

Most ismét baj van; a férfi kendőzetlenül beszélni kezdett vágyairól: kifejtette, neki az anális szex hiányzik, erre nejét még nem tudta rávenni, s kegyetlen választás elé állította az asszonyt: vagy megteszi neki, amit kér, vagy becsajozik. Nemcsak a feleség, Mónika is megdöbbent. Az esti show-ban kiderül, hogyan oldotta meg a kínos helyzetet - adta hírül a Kiskegyed.

A Mónika-show nyolc éve látható a képernyőn, és a csinos műsorvezető már a sokadik adásnál tart, olykor mégis kővé dermedten áll egy-egy kialakult szituáció előtt!

Bőséges tapasztalattal rendelkezik már a problémákról, melyekkel vendégei beülnek a show-ba. Vannak azonban esetek, amikor szinte lehetetlen jó tanácsot adni.

Többször találta már szemben magát durva helyzetekkel. Olyan is előfordult, hogy végighallgatta, amint egy asszony pedofíliával vádolja a szomszédját.

A nő azt állította, hogy a mellette lakó férfi kiskorú fiúkat visz fel a lakására, akik csokiért teljesítik a vágyait. Mónika azonban nem értette, miért nem tett feljelentést az asszony, ha ennyire biztos benne, hogy a vádak igazak.

Olyannal is találkozott, aki azt sérelmezte, hogy rokona hamis vádakkal börtönbe juttatta a sógorát.

Mónika show-jában nem ritka a hangos szóváltás és az is előfordult már, hogy a felbőszült szereplők egymásnak estek, a biztonságiaknak kellett beavatkozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.