Sürgősen pakolna az ex

Volt párja menekül a közös lakásból - Mónikát hidegen hagyja

Mielőbb külön szeretne költözni Erdélyi Mónika volt kedvese eddigi otthonukból - A férfi a népszerű közösségi portálon keres albérletet, Mónikát pedig már nem túlzottan érdekli a dolog...

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.03.12 06:50ma.hu

Még mindig egy fedél alatt él Erdélyi Mónika és a volt párja, Mukli Gyula - Arra várnak, hogy elkeljen a közös otthon. Mint ahogy Mónika korábban elmondta, amikor árulni kezdték a házat, még álmukban sem gondolták, hogy már csak hárman költöznek új lakásba.

Gyula az egyik közösségi portál üzenőfalán is keres otthont, másfél szobásat, sürgősen, akár mai költözéssel, s nem lát akadályt a "fénysebességű üzletkötésre". A páros egyik tagja sem igen kommentálta a dolgot, Mónika kereken kijelentette: Gyula azt csinál, amit akar - adta hírül a Napi Ász.

Amikor annak idején az ismert páros áruba bocsátotta házát, felütötte fejét a pletyka arról, lehetséges, hogy szakítottak.

Mónika és párja azonban cáfolta a híresztelést, mondván, csupán azért keresnek másik otthont, hogy nagylánya, Viki iskolájához közelebb legyenek. Úgy tűnik tehát, ekkor még szó sem volt arról, hogy a családtól elköltözik Mukli Gyula.

A dolog azonban váratlan fordulatot vett, habár ismerőseik elmondása szerint nem volt újdonság, hogy a kapcsolat félresiklott. Kiderült, hogy Mónika és Gyula közt már másfél éve problémák vannak, pedig közös kislányuk, Olívia éppen ennyi ideje jött a világra.

A páros a jelek szerint szerette volna rendbehozni kapcsolatát, hiszen a külvilág nem sokat érzékelt abból, hogy gondjaik vannak.

Sajnos azonban nem volt tovább - Erdélyi Mónika és párja február közepén kiállt a nyilvánosság elé, és elárulták, hogy szakítottak.

Elmondásuk szerint nem félrelépés volt az ok, semmilyen "főbenjáró bűnt" nem követtek el egymás ellen, de rájöttek: egészen másfelé tart már az utuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.