Olívia már Gyula negyedik gyermeke!

Túl sok a gyereke? Vajon jut majd Mónikának a tartásdíjból?

A műsorvezető és párja, bár szakítottak, még mindig együtt élnek, egy fedél alatt. A költözés még várat magára, valószínűleg azért is, mert Mukli Gyula az apja második kislányának, Olívia Johannának. A férfinek azonban rajta kívül még van három gyermeke!

2009.03.11 08:30ma.hu

Mukli Gyula nem volt tétlen az elmúlt évek alatt, ugyanis mielőtt összejött volna Erdélyi Mónikával, már két asszonytól is született gyermeke. 

Első feleségétől kettő, Bence és Zsófia, majd következő párja, Sáfár Mónika is egy kislánnyal, Franciskával ajándékozta meg a férfit.
 
Ezután lépett a képbe Erdélyi Mónika, aki másfél éve hozta világra közös gyermeküket, Olívia Johannát.– írja a Kiskegyed.

Mónika és Olívia- Fotó: RTL Klub

Úgy tűnik, lassan Mukli Gyula összes pénze nem lesz elég arra, hogy kifizesse mind a négy gyermeke után a tartásdíjat. Szerencsére Mónika nincs annyira rászorulva a pénzre, hiszen eddig is külön kasszán volt a férfitól, de a tartásdíjat természetesen nem fogja visszautasítani, sőt el is várja a férfitől, hogy a baba látogatása mellett az anyagi oldalról is gondoskodjon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.