Névre szóló partedlit osztott a sztár!

Vacsoracsata: Erdélyi Mónika gondoskodott róla, hogy senki se "malackodjon"!

Erdélyi Mónika napja családi idillel indult, láthatjuk kisbabáját és anyukáját is - Móni őszies menüvel és ehhez illő dekorációval készült, sőt, mindenkinek névre szóló meglepetést készített...

Erdélyi Mónikánál mediterrán ritmusok dobták fel az estét! képgaléria

2009.02.18 18:00rtlklub.hu

Erdélyi Mónika szilvalevest készített mini túrógombóccal előételnek, narancsos libacombot főételnek és tökös pitét desszertnek. A dekoráció: dísztökök és őszies levelekkel díszítette fel nem csak asztalt, hanem az egész lakást.

Az emeleti feljáró lépcsőkorlátját például mű szőlőágakkal dekorálta. Főzés közben a nappaliban ment a TV, amiben éppen a Mónika show ment, mikor Móni a krumplit törte a főételhez.

Belenézett saját műsorába és kommentálta is a benne látott történetet. Armandról már az első nap kiderült, hogy olyannyira nem szereti a gyümölcsöket, hogy megkóstolni se hajlandó semmit, amiben a legkevesebb gyümölcs is van.

Ezért választotta Móni a gyümölcsleves mellé a mini túrógombócokat, hogy Armand is ehessen az előételéből. A narancsos liba pedig ízében egyáltalán nem tartalmazta a narancsot, így abból Armand is tudott enni.

Az asztalon Mónika műsorvezetői kártyájára emlékeztető a vendégek nevére szóló kártyák voltak kitéve, Móni egy grafikus ismerősével készítette el ezeket. Még egy kisebb meglepetés fogadta a vendégeket még az ételek érkezése előtt.

Móni egy névre szóló partedlit tett mindenkinek a nyakába. Különösen Armandéba, aki eddig mindkét este leette az ingét. A vacsora közben a vendégek szokás szerint körbenézhettek a házban.

Toncsi és Miki azonnal megtalálta a gyerek birodalmát, ahol mindenki egyből megtalálta a magához illő „szerepet”: Miki gyerekké változtatta magát cumival a szájában, Toncsi pedig az ő anyukájaként elringatta.

Az este végén a nagymeglepetés a Móni részéről egy latin énekes és gitáros érkezése volt, aki mediterrán ritmusokkal dobta fel a hangulatot.

A vendégek először a kiosztott kasztanyettákkal szálltak be a zenélésbe, majd tánccal vették ki a részüket a produkcióból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.