A sztár hat hét alatt kilábalt a betegségből!

Kigyógyította magát a depresszióból Erdélyi Mónika!

Szerencsére Mónika tökéletesen rendbe jött, és imádja családját! A műsorvezető nő a második szülése után lett depressziós. A gyerekágy ideje alatt végig küzdött a betegséggel, de szerencsére kilábalt belőle!

2009.02.04 09:45ma.hu

- „Nagyon nehéz volt, mert nem igazán tudtam az egész helyzettel mit kezdeni. Egy ideig nem is tudtam, mi bajom van. Mások döbbentettek rá, hogy a hormonok miatt szülés utáni depressziótól szenvedek. 

A családom sem értette, miért van rosszkedvem, miért vagyok levert. Egyfolytában sírtam és szomorú voltam, ugyanakkor nem tudtam, hogy miért, hiszen ott volt a kisbabám, akit imádtam és szerettem. Paradox volt az egész helyzet.”
– mesélte el Mónika a Kiskegyednek. 

- „Utána olvastam ennek a jelenségnek és igyekeztem magamban helyre tenni a dolgokat. Szerencsém volt, hiszen hat hét után megszabadultam a depressziótól, de amíg élek, nagyon rossz élményként tartom számon!” – árulta el a műsorvezető.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.