Minden James Bondra utalt!

Videó: Vacsoracsata: Kautzky Armand Erdélyi Mónika ruháját is leette!

Kautzky Armand a Vacsoracsata mai sztárja az egész napját legismertebb szinkronhagja, James Bond köré találta ki. Így is indul vásárolni, kilép az ajtón, majd: "az én nevem Armand, Kautzky Armand".

2009.02.17 14:15ma.hu

A vásárláskor még egy elegáns üzletbe is betér, hogy egy új nyakkendőt vásároljon az estére. A bevásárláskor azért kiderül, hogy Armand mégsem teljesen James Bond: nekitolja a bevásárlókocsit a bejárati korlátnak, elfelejti lemérlegelni a zöldségeket, gyümölcsöket és ez csak a pénztárnál derült ki, ami miatt nagy felfordulást okozott. 

A menüje házias ételeket tartalmazott, olyanokat, amiket otthon a családjával is gyakran esznek. A desszert viszont egy szintén James Bonra hajazó vicces meglepetés volt, fagylalt bomba, mégpedig olyan módon elkészítve, hogy úgy nézett ki, mint egy időzített bomba: egy gombóc fagyi, meg egy különleges répasütemény, a kettő pedig két színű ehető kábellel volt összekötve. 

A szervírozás előtt Armand egy tűzijátékot is tett a fagyiba, így vitte ki a vendégeknek azzal a szöveggel, hogy hatástalanítaniuk kell.

A vendégek érkezésére Armand beöltözött James Bondnak és így fogadta őket. A welcome ital stílszerűen Vodka volt Martinivel, mégpedig "rázva, nem keverve". 

A vacsoratársaknak még egy meglepetéssel készült Armand, ültetőkártyák helyett névre szóló, felcímkézett vízipisztolyok fogadták őket. A vicces kedvű társaság rögtön élt is a játékpisztoly adta lehetőséggel, amint Armnad kiment a konyhába, a vendégek azonnal lövöldözni kezdték egymást, Toncsi jó célzással eloltotta az égő gyertyát. 

Az este során folytatódott a tegnapi jó hangulat, Armand megint annyira sokat nevetett evés közben, hogy ezúttal is nem csak saját magát, hanem Móni ruháját is leette.
 
A vacsora végén Armand produkció helyett egy szintén James Bondhoz illő programot talált ki a vendégeknek: átültek egy dohányzóasztal köré és adott mindenkinek egy szivart. A lányok most először szivaroztak, köhögtek is tőle rendesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.