A lányok a műsorvezetővel költöznek

Nem volt újdonság, hogy vége Erdélyi Mónika kapcsolatának?

A napokban sajnos a kibeszélő show háziasszonyán, Mónikán volt a sor, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja: elválnak útjaik a párjával. Mint kiderült, környezetüket már nem lepte meg a döntés.

2009.02.20 07:35ma.hu

Szakít egymással Erdélyi Mónika és Mukli Gyula - Az elmúlt másfél évben saját bevallásuk szerint már csak vitatkoztak.

Bizonyos lett, hogy nem tudnak együtt élni. Zavaróvá váltak számukra a másik apró hibái is, türelmetlenek voltak egymással. Házukat eladják, Mónikával költözik a két lányuk, de Gyula bármikor láthatja közös gyermeküket.

A páros környezete már nem lepődött meg a döntésen. Mukli Gyula egyik kollégája azt is elmondta, hogy a férfi ritkán panaszkodott, de egyértelmű volt, hogy valami nem stimmel kettejük közt Mónikával. A műsorvezetőnek a rokona ajánlotta fel, hogy mindenben támogatja őt és lányait - adta hírül a Napi Ász.

Erdélyi Mónika bejelentése ezek szerint inkább a külvilág számára volt megdöbbentő.

A minap a kibeszélőshow háziasszonya került abba a helyzetbe, hogy nyilvánosság előtt is fel kellett vállalnia: beszél a kapcsolata válságáról.

Mónika és Gyula is nyilatkozott a Fókusz című műsorban, ahol mindketten elmondták, mennyire nehéz volt kimondani: nincs tovább. Különösen, hogy közös gyermekük, Olívia Johanna másfél éve született meg.

Korábban úgy tűnt, boldogan élnek pici lányukkal és Mónika korábbi házasságából született gyermekével, Vikivel.

S valóban, a páros mindent megtett azért, hogy boldognak látsszanak, még akkor is, amikor már megjelentek a gondok.

A páros mindkét tagja tagadta, hogy félrelépés lenne a szétválás oka. Ennél prózaibb dologról van szó: nem illettek össze. Ennek jelei pedig most kezdtek igazán megmutatkozni.

Mónika elmondása szerint észrevették, hogy már mindkettőjüknek más a fontos az életben. Amit Mónika szeretett volna, azt a párja nem tartotta szükségesnek és fordítva. Annyira másfelé tartott az utuk, hogy jobbnak látták, ha elengedik egymást.

A műsorvezető szerint nem akarták megvárni, hogy vitáik hangos veszekedéssé fajuljanak, ráadásul a gyermekek előtt.

A páros problémái ugyanakkor néhány hónappal ezelőtt már sejthetőek voltak: Mónika és Gyula árulni kezdték a házukat. A bulvárlapok tele voltak a kérdéssel: szakított talán a pár?

A sztár és kedvese azonban ekkor még tagadta, hogy bármi gondjuk lenne. Azzal magyarázták a költözést, hogy Mónika nagylányának, Vikinek közelebb kell lennie az iskolához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.