Sírva ment a sztár a producerhez!

Mónika: Azt mondta, nem érti, hogy lehettem én jó...

A tévések veszekedtek, sírtak és egymásnak estek a műsorvezető szeme láttára - Erdélyi Mónika elárulta, hogyan hozták kínos helyzetbe a kollégái!

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.01.27 06:48rtlbulvar.hu

A Mónika show sikere 2001 májusa óta töretlen. A kibeszélő műsor háziasszonya, Erdélyi Mónika a Reggeliben a kezdetekről mesélt.

- Nagyon féltem. Volt egy tréner hölgy, aki foglalkozott velem, de miután azt mondta, nem is érti, hogyan lehettem jó a válogatáson, teljesen elvette az önbizalmam. Sírva bementem a producerhez, hogy én így nem tudok kiállni az emberek elé, és akkor ő átvette a felkészítést. Két alkalom után azt mondta, hogy nincs itt semmi gond, akkor nyugodtam meg, és tért vissza az önbizalmam - mesélte Mónika.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy a felkészítés során a kollégák ültek be a vendégek székébe, és megpróbáltak előidézni minden olyan szituációt, amelyben Mónikának a későbbiekben, az adások során része lehet.

- Igyekeztek nehéz helyzetbe hozni: veszekedtek, sírtak, nekimentek egymásnak, és az volt a lényeg, hogyan tudom mindezt kezelni.

Mónika bevallotta, természetesen el kellett telnie húsz-harminc adásnak, amíg igazán "uralni tudta a stúdiót."

Az első próbaadásán került igazán érdekes helyzetbe! A füles, amelyen keresztül kapta volna az esetleges segítséget, ugyanis elromlott.

Ő azonban összeszedte magát, rájött, végülis csak beszélgetni kell: kérdezgetnie, a vendégek pedig válaszolnak. Az adás nagyon jól sikerült, bár neki végig remegett a lába! Gratuláltak neki.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy a produkció a magánéletében is hatalmas változást hozott számára, ugyanis házhoz jött a szerelem.

Párjával, Mukli Gyulával ott találkoztak a stúdióban, ami Mónika számára nagy meglepetés volt - talán inkább sorsszerű...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.