"Nem bírok tovább hallgatni!"

Pedofillal szembesül Mónika a show-jában?

Meglepő helyzetekkel találja szemben magát Mónika, a kibeszélő show háziasszonya a ma esti adásban - Szomszédasszonya vádol meg egy férfit, hogy kisfiúkat csábít otthonában szexre. Majd pedig egy nő azzal vádolja rokonát, hogy hamisan juttatta börtönbe a sógort.

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.02.09 13:20rtlklub.hu

Mónika meglehetősen durva helyzetekkel találja szemben magát a kibeszélőshow ma esti adásában. Első vendége egy hölgy, aki azért jött el a műsorba, hogy súlyos vádakat mondjon el a szomszédjáról.

Az asszony azt állítja, hogy a háza mellett lakó férfi kiskorú fiúkat visz fel magához, szexel velük csokiért.

A megvádolt szomszéd 20 percen át védekezik - elmondja, hogy mindez nem igaz, csak nagykorúakkal szexel -, egészen kulturáltan folyik a beszélgetés.

Mónika rendszeresen felteszi a kérdést, hogy ha az állítás igaz, vajon miért nem tett feljelentést az asszony.

A kibeszélőshow második vendége egy olyan hölgy, aki azt sérelmezi, hogy rokona hamis vádakkal börtönbe juttatta a sógort.

A férfit gyermekbántalmazásért ültették le, a zaklatásos ügye még függőben van. A szereplők részletesen számolnak be arról, hogy az apa hogy bántalmazta őket, és hogy a kislány hogy írta le a szexuális zaklatást.

Mónika harmadik vendége saját férjét jelentette fel több évi házasság után, és a hatóságok börtönre ítélték.

Részletek a ma esti Mónika show-ban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.