Ismét egyedül lesz két gyermekével?

"Nehéz kimondani..." - Erdélyi Mónika szakított a párjával!

Mi történt? - Erdélyi Mónika tegnap este tévéműsorban jelentette be, hogy elválnak útjaik gyermeke apjával, Mukli Gyulával. Korábban is sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben, de a páros mindig tagadta a híresztelést...

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.02.19 07:00ma.hu

Nincs tovább - Erdélyi Mónika és zenész párja, Mukli Gyula feladta! Bár már hetekkel ezelőtt sejthető volt a dolog, a páros eddig cáfolta a szakításról szóló pletykákat.

Mónika és Gyula azonban most, az RTL Klub Fókusz című műsorában külön-külön őszintén beszélt arról, hogy - másfél évvel közös gyermekük születése után - kapcsolatuknak nincs jövője.

Az elválás oka nem félrelépés; annál inkább az, hogy mindkettőjüknek más fontos az életében, s ezt nem tudják összeegyeztetni...

"Nagyon nehéz kimondani, hogy vége, mert van egy pici gyerek...- kezdte szomorúan Mónika. - Én úgy gondoltam, nekem nem kell több kapcsolat, megállapodom. Nem akartam, hogy a folyamatos párkeresésről szóljon az életem. Most azonban ott tartunk Gyuszival, nem akartunk eljutni odáig, hogy már csak ordítozzunk egymással. Nem is tettük, de az állandó viták is felőrlik a kapcsolatot" - mondta.

Mónika és párja 2003-ban, a Mónika show felvételén ismerkedett meg egymással. Vibrált köztük a levegő a felvételen...

Akkor büszkén mesélték, hogy mindketten megtalálták, akire vágytak, és Gyula szinte napra pontosan a 2 éves évfordulójukon megkérte kedvese kezét.

A kapcsolatot komolyan gondolták, 2007 novemberében meg is született szerelmük gyümölcse, Olívia Johanna. A külvilág még akkor is azt hihette, minden a legnagyobb rendben.

Sokszor kérdezgették tőlük, mikor lesz esküvő - de ők mindig azzal hárítottak, hogy nem fontos számukra a papír.

Most kiderült: másfél éve komoly problémáik voltak, de boldognak akartak látszani.

"Nem volt egymással semmi bajunk, nem léptünk félre. Nem tettünk semmit a másik ellen, nem vertük át a másikat - magyarázta Mónika. - Egyszerűen nagyon másfelé ment az utunk, és ha ennyire másfelé vezet az út, jobb, ha elválunk inkább..."

Mukli Gyula szerint mindketten mindent megtettek, hogy a kapcsolat működhessen. "Ennek ellenére, amikor az ember eljut arra a pontra, hogy már nem tudja ezt tovább elképzelni, meg kell beszélni, és el kell fogadni, ami történt..." - mondta.

Mindketten azt mondják: Különbözőségük miatt lett a szerelemnek vége. Eleinte élvezték, hogy mást gondolnak mindenről, de végül ez lett a vesztük.

"Nagyon mások vagyunk, én vehemensebb, Gyuszi higadtabb, nyugodtabb - vélekedett Mónika. - Én sokkal több mindent szerettem volna megvalósítani az életünkben, amihez neki nem volt kedve vagy nem gondolta, hogy meg kellene csinálni...Nem akartuk, hogy a gyerekek lássák kárát a vitáinknak. Így kellett lennie, így lesz béke..."


Mónika hozzátette, ő csak akkor létesít újra kapcsolatot, ha tényleg olyan férfit talál, akitől az én élete jobb lesz.

"Hogy valakiről gondoskodni kelljen és megoldani az ő problémáit is...hát, köszönöm szépen, van nekem elég. Még egy fedél alatt élünk Gyulával, de remélem, hamar találunk másik otthont. Nem vitázunk, megvagyunk, amíg még együtt lakunk" - fogalmazott.

A páros nem haraggal vált el, nem is vesztek össze. Olívia miatt rendszeresen fognak találkozni.

Mónika első válása után megfogadta, hogy őt többet férfi nem küldi padlóra - Gyula és ő is azt mondták, mindketten felszabadultak.

Nem szeretnék egyedül leélni az életüket, de szerelemre és új társra egyelőre még gondolni sem akarnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.