Válság a Celeb-világban?

Erdélyi Mónika és Gesztesi lebuktak a szerelmükkel!

Persze, nem együtt, hanem külön-külön, ugyanis szerelmi válság söpör a Celeb-világban! Az elmúlt napokban az újságok hasábjain tönkrement házasságokról és válásokról olvashattunk.

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.02.28 13:05bulvaros.hu

A szilárdnak hitt kapcsolatok sora bomlik föl, nem tudni ki lesz a következő áldozat. A hurrikánhoz hasonló válási hullámot Gesztesi Károly megromlott kapcsolata Liptai Claudiával idézhette elő, mert ettől fogva föllázadtak a hazai sztárok a házasság intézménye ellen. Kiderült, több pár sem szereti már egymást és ezzel le is buktak a nagyközönség előtt. Hátra arc! Valami van a levegőben.

Egyre több hazai híresség dönt úgy, hogy beadja a válópert. A feltornyosuló problémákat nem tudják leküzdeni, s a könnyebbik utat választva bontják fel házasságukat. Nagy nyomás nehezedik rájuk, a sztárárság minden negatívumával, ami magánéletükre is kihatással van. Úgy tűnik, nem tudják föl venni a harcot, s hagyják tönkremenni kapcsolatukat. Vegyük sora azokat a sztárpárocskákat, akik az utóbbi napokban döntöttek a válás mellett. Pintér Adrienn és Bánszki László a VIVA televízió szerelmespárja is bejelentette, hogy házasságuk összeroskadt a folyamatos veszekedések miatt, s búcsút vesznek egymástól. A pár 2005 augusztusában fogadott örök hűséget egymásnak. A boldogító igen után tudták meg, hogy új jövevénnyel bővül családjuk.

Ada élőadásban közölte férjével, hogy egyszerre két gyermekkel is megajándékozza. Hiába az idilli boldogság, házasságuk nem állta ki az idő próbáját, három és fél évig bírták együtt. - Nagyjából egy éve kezdődtek a problémáink -meséli a csinos műsorvezető. Ada azt is elárulta, hogy túl hamar házasodtak össze, és a gyermekek is túl hamar születtek.

A fiúk nevelése és a sok munka mellett nem maradt egymásra idejük, s minden apróságon összevesztek. Érthető módon a párnak szerelmüket sem volt ideje ápolni, közös programokon sem tudtak tervezni. A válás már folyamatban van, Timo a szüleihez költözött.

Az ikreknek, Bálintnak és Bencének szinte fel sem tűnik édesapjuk hiánya, mert Timo amúgy sem tartózkodott túl sokat otthon-
árulta el Ada a Blikknek.

Valószínűleg túl elhamarkodottan döntöttek a válás mellett. Legalább a gyermekek érdekében próbálták volna házasságukat megmenteni. Nem ők az egyedüliek.

A Groovehouse- ből ismert Judy házassága is zátonyra futott. Férjével, Nagy Rolanddal eleinte úgy tűnt tökéletes párt alkotnak. Házassági fogadalmaikat komolyan gondolták, de kapcsolatuk mégis oly annyira megromlott, hogy végül kimondták a boldogító nemet. Házasságuk csupán három évig tartott.

Judy hosszas őrlődés után döntött úgy, hogy végül kiadja férje útját, mert rájött, hogy mennyire különböznek a párjával. Erre a házasság megkötése előtt is gondolni kellett volna. Az elválást megkönnyíti, hogy házasságuk ideje alatt nem született gyermekük.

Judy elmondta, hogy teljesen ki volt készülve lelkileg, sokat sírt, és a munkájában sem tudott teljesíteni, ezért is kellett döntenie. Elszakadni mégsem tudnak teljes mértékben egymástól. Roland a zenekar dobosa, s a közös fellépéseken a találkozást nem tudják elkerülni.

Különbözőségekre hivatkozva Erdélyi Mónika és férje, Mukli Gyula is kapcsolatuk megszakítása mellett döntött. Mónika így ismételten egyedülálló anya lett, két gyermekkel. (2007-ben született meg a férjével közös gyermekük, Olívia.)

A Mónika Show háziasszonya egy felvételen találkozott szerelmével, még 2003-ban. A lánykérésig eljutottak, ám az oltár elé nem állt a pár. A nyilvánosság előtt bizonygatták, hogy számukra nem fontos a papír. A halogatás hátterében minden bizonnyal kapcsolati probléma húzódott meg. Eljutottak arra a pontra, hogy nem tudják elképzelni, hogy a jövőben is egy párt alkossanak.

Mónika elmondta, hogy nem félrelépés a válásuk oka, hanem egyszerűen a különbözőségek miatt széthúznak. A pár, amíg nem talál új otthont, együtt laknak. Gyermekük miatt rendszeresen találkozni fognak. A hazai sztárok most boldogtalan celebek. Nincsenek könnyű helyzetben, szerelmi életüket gyakorlatilag a nyilvánosság bevonásával élik. Valószínűleg a túl sok teher miatt távolodnak el egymástól, de ez a kispolgárok életében is gyakori probléma.

Nem tudjuk, hogy valójában mi áll a válások háttérben. Remélhetőleg egy idő után elmegy a kedvük ettől, és újra helyre áll a rend a sztár világban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.