Amerikában lelt rá az igazira?

Pokrivtsák Mónika halálosan szerelmes lett a tengerentúlon!

Pokrivtsák Mónika, a csinos műsorvezető nemrég három hónapra Amerikába utazott, hogy elfelejtse előző szakításának fájdalmát, és új életet kezdjen. A távoli országban állítólag Mónika rátalált álmai férfijára és szerelembe esett!

Alig van rajta ruha! Pokrivtsák Mónika szexis képei! képgaléria

2009.02.24 17:00ma.hu

- „ A napokban értem haza, pár napig nehezen viseltem az időeltolódást, de jó végre itthon lenni. Szeretek világot látni, új helyeket felfedezni. Ilyenkor nem is a tájat, inkább az emberek életmódját figyelem meg. 

Jártam Hawaiion, az óceán partjainál élveztem a csendet és a nyugalmat, de a nyüzsgő New Yorkot sem hagytam ki, hiszen ez a város már évek óta a szívem csücske.” – mondta a Blikknek Mónika, aki egy ideig még marad Magyarországon, majd ismét Amerikába viszi útja.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.