Harmadik is közrejátszott a szakításban?

Erdélyi Mónikát már két férfi akarja!

Három hete nem titok, hogy vége Mukli Gyula és Erdélyi Mónika kapcsolatának - Mindkét fél bizonygatta, hogy nem félrelépés áll a különválás hátterében. Kiderült, azért a zöldszemű szörnynek volt része a szakításban.

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.03.05 06:55ma.hu

Mukli Gyula, Erdélyi Mónika volt párja a konkurens csatornán beszélt a kapcsolatukról, és bevallotta: szakításukhoz a féltékenyég vezetett! Bizonygatnia kellett Mónikának, hogy hűséges, hogy a társa. Nem akart mást, nem akart máshova menni, de jól akarta magát érezni.

Hiába nem volt napjának olyan perce, amivel ne tudott volna elszámolni, Mónika számára sosem tudta megnyugtatóan kommunikálni - mondta el a Star magazinban Mukli Gyula, Mónika pedig nem tagadta, nála a hűség az, amit feltétlenül elvár a párjától. A Napi Ásznak a műsorvezető elárulta, már ketten is udvaroltak neki, mióta ismét egyedülálló. De nem foglalkozik velük - tette hozzá a Napi Ászban.

Az ismerőseik számára, mint utóbb kiderült, nem volt újdonság, hogy Erdélyi Mónika és Mukli Gyula szakított, a dolog a jelek szerint csak a külvilágnak volt megdöbbentő.

Különösen azután, hogy a párosnak sikerült elaltatnia a gyanút, amikor először felröppentek a szakításról szóló pletykák.

Mónika és Gyula ugyanis hónapokkal ezelőtt árulni kezdte közös házát. A feltámadt híresztelésekre azonban a páros úgy reagált, szeretnének közelebb költözni Mónika nagylányának iskolájához.

Kiderült, hogy az utóbbi másfél évben már gondok voltak a kapcsolattal. Veszekedtek, állandó viták tarkították életüket, s nem akartak odáig jutni, hogy a gyerekek lássák kárát a feszült hangulatnak.

A szakítás azért is volt nehéz, mert Mónikának és Gyulának éppen másfél éve született meg közös gyermeke, a kis Olívia.

A műsorvezetőnek már van egy lánya, a 14 éves Viki, a két gyermeket közösen nevelték, igaz, a nagylány az édesapjával is jó kapcsolatot ápol.

Mónika és Gyula elmondták, nem bántották egymást, nem követtek el egymás ellen semmilyen "főbenjáró" bűnt, de úgy érezték, egészen másfelé tart már az utuk. Úgy látszik, a zöldszemű szörny is szerepet játszott a boldogság végében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.