Pikáns helyzetbe került a műsorvezető...

Pikáns! A falu bikája Erdélyi Mónika lábai előtt hevert!

Mónika állandó izgalomban él...a héten már többször óvták meg testi épségét a Mónika-show biztonsági emberei, mert a vendégek közül néhány nyers erővel próbálta megoldani a problémáit. Legutóbb azonban pikáns dolog történt vele, hisz szó szerint a falu bikája hevert a lábai előtt!

2009.04.10 18:40ma.hu

Egy férfi a műsorban azt állította, hogy ő maga: Casanova! Ugyanis szerinte falujában nem bírnak magukkal a nők, annyira imádják, hogy éjszakánként kavicsokkal dobálják az ablakát, és könyörögnek, hogy fogadja őket nyoszolyájában! - íra a Kiskegyed.

A macsó egymás után sorolta szeretői nevét. Az igazi balhé akkor kezdődött, amikor egy ifjú hölgy bejelentette, hogy párja helyett Casanova az apja születendő gyermekének. Lassan minden érintett megérkezett az RTL Klub stúdiójába, ahol Mónika egy idő után feladta, hogy megszámolja a vendégeket.
 
Mivel az állítólag megesett hölgyek közül egy sem volt szingli, a stúdióban egy rögtönzött falugyűlés alakult ki, ahol a megcsalt férjek rövid úton elégtételt vettek a falu bikáján! Főleg azért, mert menet közben az is kiderült, hogy a felsorakoztatott asszonykák közül nem egy állítja, semmi köze nincs a férfihez, ellenben az bizony sűrűn zaklatta őket! S hogy mit szólt ehhez a gaz csábító felesége? 

Nos, a hölgy azt állította, hogy semmit sem tudott férje viselt ügyeiről! Mónika csak hallgatta a történeteket és egyre jobban kétségbe esett, hiszen ember legyen a talpán, aki követni tudja a falu szexuális kapcsolatrendszerét! 

Azt azonban világosan látta előre, hogy az utolsó vendég miatt nagy balhé lesz! Igaza is lett, hiszen Casanova legjobb barátja érkezett a stúdióba, aki ott szembesült a ténnyel, hogy cimborája még az ő feleségét is elcsábította!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.